Sezona kötü başlayan, üst üste teknik direktör değiştiren ve şampiyonluk hedefinden uzaklaştıktan sonra üçüncülüğü hedefleyen Beşiktaş, Süper Lig’in 27. haftasında konuk olduğu İstanbulspor’u genç yıldızı Semih Kılıçsoy ve yeni transferi Ernest Muçi’nin golleriyle mağlup ederek yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. Siyah-Beyazlı ekip, bu sezon 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy’un gol attığı 7 maçın 6’sını kazandı.

Amedspor 3 puanı 8 golle aldı Amedspor 3 puanı 8 golle aldı

BU SEZON İLK KEZ 4 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ YAKALADI

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Semih Kılıçsoy ve 54. dakikada Ernest Muçi kaydetti. Semih Kılıçsoy gol sayısını 9’a yükseltirken; yeni transfer Muçi, Beşiktaş formasıyla ilk golünü kaydetti. Bu sezon ilk kez 4 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Siyah-Beyazlılar, son 4 maçta 3. galibiyetini elde etti.

Yeni transfer Ernest Muçi, Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı.

GEDSON FERNANDES VE ZAYNUTDİNOV DERBİDE YOK

Bu sonuçla ligde 14. galibiyetini alan Beşiktaş, puanını 46’ya yükseltti. 18. yenilgisini yaşayan son sıradaki İstanbulspor ise 12 puanda kaldı. Beşiktaş gelecek hafta derbide Galatasaray’ı ağırlayacak. İstanbulspor ise Ankaragücü’ne konuk olacak. Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov, İstanbulspor maçında gördükleri sarı kartla bu sezon ligdeki 4. sarı kartlarına ulaştı ve cezalı duruma düştü. Gedson Fernandes ve Zaynutdinov, 28. haftadaki Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

SEMİH KILIÇSOY GOL SAYISINI 9’A YÜKSELTTİ

Beşiktaş’ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, bu sezon Süper Lig’de 9. golünü İstanbulspor karşısında kaydetti. Karşılaşmanın 23. dakikasında gol perdesini açan 18 yaşındaki oyuncu, ligde 9. kez ağları sarstı. Trabzonspor ve Rizespor’a karşı 2’şer gol atan Semih, Hatayspor, Kasımpaşa, Karagümrük ve Konyaspor filelerini de birer kez havalandırmıştı. Beşiktaş, Semih Kılıçsoy’un skor tabelasını değiştirdiği maçlarda 6 galibiyet ve 1 yenilgi yaşadı.

SÜPER LİG 27. HAFTA MAÇLARI
Fenerbahçe – Kasımpaşa: 2-1
Konyaspor – Hatayspor: 2-0
Gaziantep FK – Başakşehir: 0-2
Kayserispor – Ankaragücü: 3-2
Samsunspor – Rizespor: 3-0
Sivasspor – Pendikspor: 4-1
Karagümrük – Alanyaspor: 1-1
Trabzonspor – Adana Demirspor: 1-0
İstanbulspor – Beşiktaş: 0-2
26 ŞUBAT PAZARTESİ
20:00 Galatasaray – Antalyaspor