00:27 Siyaset

DEM Parti'ye kapatma tehdidinde bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bu kez de DEM Partili belediyeleri hedef aldı. Tunç, "Kaynakları terörün finansmanı olarak kullananlara karşı yetkili kurumlar teyakkuzda olacak" dedi.

00:20 Siyaset

Erdoğan, İsrail-Türkiye ticari ilişkilerine ilişkin "İsrail'le artık ilişkilerimizi ticari anlamda başta olmak üzere kestik kesiyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın İsrail'e jet yakıtı satışıyla ilgili iddialara yanıtı da "Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının böyle bir adım atması mümkün mü?" oldu.

00:15 Siyaset

CHP lideri Özgür Özel "Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin bitmiş olan kredilerini yeniden kazandırmak, tükenmiş olan siyasi geleceklerine yeniden umut olmak niyetinde değiliz" dedi.

00:04 Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapılması planlanan ziyaretinin ertelendiği Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli tarafından teyit edildi. Önce Bloomberg ardından Reuters, Erdoğan'ın Biden ile yapacağı görüşmenin ertelendiğini duyurmuştu.

15 saat önce Basın Özgürlüğü

Tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen 3 gazeteci tutuklandı.

16 saat önce Erciş Haberleri

Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 yurttaş hayatını kaybetti.

16 saat önce Başkale Haberleri

Tecavüz faili korucu Bışar A’nın M.Ş. isimli kadına tecavüz etmesine dönük açılan davanın 2’nci duruşmasında fail avukatı, savunmasında tecavüzü meşrulaştırmaya dair sözler sarf etti.

16 saat önce İpekyolu

İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Canan Uzunay, Wan'ın kalbi olarak tanımladığı Rêya Armûşê ilçesine dair hayata geçireceği projelerden bahsederek, kayyım tahribatının üstesinden halkla birlikte geleceklerini vurguladı.

16 saat önce İnsan Hakları

Amed Barosu Cezaevi İzlem Komisyonu Sözcüsü Adile Salman, ATK'nin verdiği raporlarla hasta tutsakların cezaevlerinde tecrit koşullarında yaşamlarını sürdürmesine “tıbbi meşruluk” kazandırdığını söyledi.

16 saat önce İnsan Hakları

Yüzde 93 engelli ağır hasta tutsak Abdulalim Kaya’nın oğlu İsmail Kaya, babasının gözleri bağlı ve kelepçeli bir şekilde ATK’ye sevk edildiğini aktardı.