7 saat önce Siyaset

Erciş Belediyesi’nin 34 milyon 700 TL yatırımla kurmak istediği asfalt şantiyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ÇED raporu verilmediği gerekçesiyle durduruldu. Belediye, yeni bir alan arayışında.

2 gün önce Güncel

En az 10 bebeğin ölümünden sorumlu tutulan 'yenidoğan çetesi'yle ilişkili oldukları ortaya çıkan 9 hastanenin ruhsatı iptal edildi.

2 gün önce Siyaset

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, MYK toplantısına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

2 gün önce Siyaset

Kürdistan Bölgesi'ndeki dört seçim bölgesinde güvenlik güçlerinin kullandığı özel oylamanın ön sonuçları açıklandı.

2 gün önce Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Orta Doğu'dan, Lübnan'dan ülkemize gelen olursa biz kapımızı onlara açık tuttuk. Lübnan'da Türkmenler de var. Kapımız açık" dedi.

3 gün önce Edremit

Edremit Belediyesi kentteki basın temsilcileri ile bir araya geldi. Belediyenin ilk altı aydaki çalışma ve faaliyetlerinin sunulduğu buluşmada, basın mensuplarının soruları yanıtlandı.

3 gün önce Siyaset

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, olası bir çözüm sürecine dair soruları yanıtladı.

3 gün önce İnsan Hakları

Şenyaşar ailesine dönük saldırı davasında tüm sanıklar hakkında tahliye kararı verildi.

4 gün önce Ekonomi

Kamuoyunda 'vergi yüzsüzleri' olarak bilinen, 5 milyon lira ve üstü vergi borcu olanların isimleri açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın uyarılarına rağmen vergiden kaçan 57 kişi ve şirketin isimleri vergi dairelerinde askıya alındı.

4 gün önce Güncel

Çaycuma Başsavcısı Cengiz hakkındaki iddialarla ilgili, “Bu konuda açıklama yapamam, İl Başsavcımız konuyu yakından takip ediyor. O açıklama yapabilir” açıklaması yaptı.