TFF 2. Lig Kırmızı grubun lideri Amedspor, İnegölspor'u farklı yenerek, şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attı.

Vanspor, Ankara Demirspor'u 6-1 mağlup etti Vanspor, Ankara Demirspor'u 6-1 mağlup etti

Bursa ekibi İnegölspor’u konuk eden Amedspor taraftarları maça büyük ilgi gösterdi. Maç öncesi taraftar bilet almak için uzun süre AVM önünde bilet kuyruğunda bekledi. Maç için 33 bin bilet satıldı

Büyük seyirci desteğiyle maça hızlı başlayan Amedspor, karşılaşmanın 11’inci dakikasında 1-0 öne geçti. Golü atan Berk İsmail Ünsal, yedek kulübesine gelerek, efsane kaptan Şehmus Özer’in formasını alıp tribüne tuttu. Berk İsmail’in hareketi taraftardan büyük alkış aldı.

Diyarbakır ekibi 14. dakikada Mert Çapar ile farkı ikiye çıkardı. 25'te Uğur Adem Gezer, penaltından takımının üçüncü golünü attı.

İnegölspor, Furkan Özyapı (31. dakika) ve Serhat Baştan ile (39. dakikada) karşılık vererek skoru 3-2'ye getirdi. İlk yarı bu sonuçla bitti.

Amedspor ikinci yarıda, Mert Çapar'ın 47. dakikadaki golüyle farkı ikiye çıkardı. Kırmızı yeşillilerde Berk İsmail Ünsal, 52'de kendisinin ikinci takımının beşinci golünü attı.

Maç, Amedspor'un 5-2 üstünlüğüyle sona erdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Amedspor puanını 74'e çıkararak liderliğini sürdürdü. İkinci sıradaki Kastamonuspor ise deplasmanda Derincespor ile 0-0 berabere kaldı. Böylece lider ile arasındaki puan farkı 3'e çıktı.