Uluslararası hacker grubu Anonymous, Sedat Peker’in bazı bilgileri sakladığını ve sadece tek tarafı hedef aldığını belirtip, Peker’in ‘kayıp silahlar’ iddiasına atıf atıfta bulunarak AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın özel bir ordusu olduğunu öne sürmüştü.

Konuya ilişkin Twitter hesabından yeni açıklamalar yapan Peker, şunları yazdı:

1-Kıymetli dostlarım, akşam saatlerinde hain 15 Temmuz darbe kalkışması ile ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşmak için tweetler atacağım (başta süslü sülünün ve de bazı çakma gazetecilerin söylediklerine de cevap olması için)

2-Anonymous isimli hacker grubu Sedat Peker bazı bilgileri saklıyor diye bir açıklama yapmışlar. Doğru söze bizim inancımızda amin denir. Ben bunu zaten açıkça söylemiştim, yani bu bir sır değil. Hatta sokak jargonuyla ben parça parça koparmayı severim demiştim.

3-Ancak bu hacker grubundaki arkadaşlarımıza başka bir örnekle de anlatmak isterim. Bir ressam arkadaşınız mutlaka olmuştur. Ressamlar boş tuvalin karşısına geçip yapacakları resmi önce beyinlerinde şekillendirirler. Sonrasında ise resme bir yerden başlayıp finalde resmi tamamlarlar

4-Bu arkadaşlar lütfen yanlış anlamasınlar, ben bir resim yapacağım dedim ve her ressam kendi resmini kendi belirlediği şekilde tamamlar. Bu onun en doğal hakkıdır. Bilgi saklıyor muyum? Evet saklıyorum, ancak her bilginin paylaşılacağı bir zaman elbet ki var.

5-Kimse kusura bakmasın, ben kimsenin işine karışmam, ancak kendi işime de kimseyi karıştırtmam.

Sedat Peker bi diğer paylaşımında ise şunları söyledi:

1- Kıymetli dostlarım, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize Yüce ALLAH’tan rahmet diliyor, manevi hatıralarının önünde saygı ile eğiliyorum. Aynı şekilde gazilerimizi de saygıyla selamlıyorum, Yüce ALLAH onlardan razı olsun.

2- 15 Temmuz gecesi zannederim ki halkı sokağa çağıran ilk birkaç kişiden biriyim. “Darbeye katılan rütbelilerin hepsini vurun. Eğer size sorarlarsa neden vurdun diye, SEDAT PEKER söyledi ondan vurduk deyin.” diyen ise tek kişiyim.

3- Bu yüzden biraz sonra paylaşacağım düşüncelerdeki samimi hislerime hiç kimse şüphe ile yaklaşmayacaktır. Allah’ın Aslanı sıfatına sahip olan Hz Ali (r.a.) “Devletin dini adalettir.” demiştir. Darbe teşebbüsünün ilk yıllarında Yüce Devletimiz tehlike altında olduğu..

4-…için bazı konuları tartışmaya açmamaya gayret göstermiştim ancak her konuyu olmasa da, hiç değilse bazı bölümleri tartışabileceğimizi düşünüyorum. Rixos otellerinin sahibi fettah tamince, Türkiye’nin önemli büyük iş adamlarından Cihan Kamer ve yine Türkiye’nin önemli…

5-…gazetecilerinden Ahmet Hakan, 17/25 hadisesi meydana geldikten sonraki bir dönemde Huqqa’da yemek yerler. Sohbet çeşitli konulardan sonra sayın Cumhurbaşkanının mı ya da fethullah gülenin mi yanında yer alırsın bölümüne gelince Cihan Kamer bir taraf belirtmez sessiz kalır…

6-…ancak fettah tamince her ne olursa olsun fethullah gülenin yanında yer alacağını söyler. Ahmet Hakan ise devletin yanında yer almak gerektiği düşüncesini dile getirir. Şimdi hiç kimsenin bilmediği bu görüşmeden yola çıkarak şu soruyu sormak gerekir.

7- fetö terör örgütü ile ilgili milat 17/25 olarak kabul ediliyor (mahkemelerce). Bu konuşmanın doğruluğunu muhataplarına lütfen sorun. Oysa uygulamaya baktığınızda fettah tamince ile ilgili Antalya adliyesinde fetö örgütü ile ilgili bir dava açılıyor, mahkeme kısa sürede…

8- fetöden beraat veriyor. Sonraki dönemlerde yapılan itirazlar üzerine yine dava açılıyor, sonra yine beraat kararı veriliyor. Benim bildiğim adalet bakanlığı bakanlık yetkisi ile kararın bozulması için tekrardan müracaat ediyor.

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker, özel harp envanterine kayıtlı olmayan silahların AKP gençlik kollarına verildiğini öne sürerek, “15 Temmuz’un hemen akabinde ülke genelinde demokrasi nöbetleri tutulurken ağustosun ilk haftasında Ekrem Gökçeker’den alınan, Özyurtların bünyesinde olan Renault beyaz Fluence marka arabayla, Esenyurt cumhuriyet meydanının arkasında karanlık bir sokakta (DAP hotelin arka tarafında) arabaya koyulan bir kasa kalaşnikof silah İstanbul Balat’a gitti.” demişti.

Bunun üzerine uluslararası hacker grubu Anonymous, suç örgütü lideri Sedat Peker’in bazı bilgileri sakladığını ve sadece tek tarafı hedef aldığını belirtip, Peker’in ‘kayıp silahlar’ iddiasına atıf atıfta bulunarak AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın özel bir ordusu olduğunu öne sürmüştü.

Anonymous sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: “Sedat Peker sadece kayıp silahlardan söz ediyorken, biz diyoruz ki Erdoğan’ın eğitim kamplarında yetiştirilen özel ordusunda sözü edilen silahlardan kat kat fazlası var. Ayrıca Sedat Peker’in bazı bilgileri sakladığını ve tek tarafa saldırdığını tekrarlamak gerekir.”