CHP Genel Başkanı Özgür Özel, masasındaki son anketi açıkladı. Özgür Özel, “CHP lideri, AKP liderini geçmiş durumda. Ben CHP’nin iktidarı için ne yapmak gerekiyorsa onu yapacağım” dedi.

Özgür Özel, yerel seçimden sonra gündeme getirdiği “normalleşme süreciyle” ilgili olarak “Normalleşme aslında olması gerekeni, demokratik olanı aramak. Bu anlamda parti içi de normalleşecek” dedi.

Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay’a konuşan Özel, şunları söyledi:

“Benim yerel seçimlerden sonra gündeme getirdiğim normalleşme aslında olması gerekeni, demokratik olanı aramak. Bu anlamda parti içi de normalleşecek. Ben bu partide kimsenin değil, CHP’nin adamıyım. Tek hedefim var, CHP’yi iktidar yapmak. (Masasının üzerindeki anketleri göstererek) Bakın burada kamuoyu ne diyor? ‘En beğendiğim kişi Mansur Yavaş’ diyor. Sonra kim? Ekrem İmamoğlu. Sonra ben geliyorum, daha sonra Erdoğan geliyor. CHP lideri, AKP liderini geçmiş durumda.

‘CHP İKTİDARI İÇİN NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIM’

Özel Harekat Başkanı, Bahçeli’nin elini öptü Özel Harekat Başkanı, Bahçeli’nin elini öptü

Ben CHP’nin iktidarı için ne yapmak gerekiyorsa onu yapacağım. Mansur Bey’in size söylediği iki arzu, CHP’nin bütünlüğü ve CHP’nin her kesimden oy alma ikliminin sürmesi benim de yüzde yüz katıldığım bir hedeftir.”