Son birkaç yıldır, özellikle de genç vaperlar arasında tek kullanımlık elektronik nargile ile sıkı sıkıya bağlantılı hale gelen bir isimdir. Ancak yeni bir vaper iseniz veya sigarayı bırakmayı düşünen biriyseniz, Elf Bar'ın ne olduğunu bilmiyor olabilirsiniz. Ne gibi faydalar sunuyorlar, diğer tek kullanımlık vaplardan farkları nedir ve onları bu kadar popüler yapan şey nedir? Elf Bar'lara daha yakından bakalım ve ne olduklarını ve neden hızla her yerde gördüğünüz vape haline geldiklerini inceleyelim.

Elf Bar Nedir?

Elf Bar, sadece birkaç yıl önce piyasaya sürülmesine rağmen piyasadaki en popüler markalardan biri haline gelen bir dizi tek kullanımlık vape'dir. Diğer çoğu tek kullanımlık vape gibi, e-sıvı ile önceden doldurulurlar ve genellikle küçük bir tek kullanımlık pil içerirler.

Elf Bar meyveli, tatlı, şekerden esinlenen e-likitleriyle tanınır ve iki düzine tek kullanımlık cihaz stilinde 30'dan fazla aroması mevcuttur. Bunlar 400 puff'tan bunun on katından fazlasına kadar çok çeşitli boyutlarda ve 50mg/ml'ye kadar çeşitli nikotin güçlerinde mevcuttur. Sıfır nikotinli Elf Barları bile satın alabilirsiniz. Vozol Puff Sipariş Sitesi en çok satan Elf Barlar arasında ilk kalem tarzı Elfbar 600 ve son zamanlarda oldukça popüler olan BC3500 ve BC5000 bulunmaktadır. Marka, FB1000 gibi cihazlarla pod vape pazarına bile adım atıyor. 

Elf Bar Ne Kadar Dayanır?

Elf Barlar çok çeşitli boyutlarda mevcuttur. Her birinin ne kadar dayanacağı puf sayısına ve e-likit hacmine bağlıdır. Puf sayısı yalnızca bir tahmin veya ortalamadır: herkes aynı yoğunlukta bir vape çekmez.

En düşük puf sayısı 400'dür. Bu, 2 ml likit içeren en küçük cihazlarda. Daha fazla likit daha fazla nefes demektir. Elf Bar'ları 600, 800, 1500, 2500 ve hatta 5000 puf ile alabilirsiniz. Bunların en büyüğü etkileyici bir 13 ml vape suyu içerir. Günde ortalama 200 nefes alındığını varsayarsak, her bir Elf Bar boyutunun ne kadar süreceğini tahmin etmek oldukça kolaydır.

Ortalama bir vaper 600 nefeslik bir cihazın 2-3 gün dayanmasını bekleyebilir. Ancak yine de bu sadece bir ortalamadır ve vape'i daha fazla çekmek veya daha sık kullanmak her Elf Bar'ın ne kadar süreceğini etkileyecektir. Ancak tek kullanımlık bir vape'in ne kadar uzun süre dayandığı, ondan kaç nefes alabileceğinizden daha fazlasıdır. Bu aynı zamanda lezzetle de ilgilidir.

İlk tek kullanımlık ürünler genellikle tahmini puf sayılarının sonuna ulaşmadan uzun bir süre önce lezzet yoğunluğunu kaybeder. Bu muhtemelen düşük kaliteli coillerden, pil bittikçe güç düşüşünden ve bazen de düşük kaliteli likitten kaynaklanıyordu. Elf Bar bu eğilime karşı koymak için harika bir iş çıkardı ve lezzetini neredeyse son nefese kadar korumasıyla tanındı. Bu, şüphesiz popülerliklerinin artmasına yardımcı olan bir şeydir. 

Sizlerde Caliburn Pod ve Elf Bar satın alabilecek bir site arıyorsanız Vozol Puff Sipariş Sitesi yardımcı olabilir. Sitede salt likitler tamamen ithal ve premium seri likitlerdir. Türkiye'de üretilen merdiven altı likitler sağlık açısından sorun olduğu için mutlaka dikkat etmeniz gerekir. Bu nedenle güvenilir sitelerden alışveriş yapın.