Türk Telekom’un yeni CEO’su Ebubekir Şahin, Radyo Televizyon Üst Kurulu’nda (RTÜK) düzenlenen devir teslim töreniyle Üst Kurul Başkanlığı görevini eski AK Parti Milletvekili Mehmet Daniş’e devretti.
Şahin, törende yaptığı konuşmada, RTÜK ailesiyle geçirdiği yılların hayatının en kıymetli dönemlerinden biri olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bu süreçte birlikte emek verdiğimiz Üst Kurul üyelerimize, tüm çalışma arkadaşlarıma, yayın camiamıza ve aziz milletimize tekrar gönülden teşekkür ediyorum. Üst Kurul Başkanlığı görevini Mehmet Daniş Bey’e devrediyor, kendisine bu önemli görevinde üstün başarılar diliyorum. Devir törenimize teşrifleriyle bizleri onurlandıran Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Batuhan Mumcu’ya da nazik katılımları için teşekkür ediyorum. RTÜK her zaman kalbimde olacak.”




