Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi DEM Parti'nin Erciş Belediye Eş Başkan aday adayı Yavuz Yücel Ağaoğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama bir mesajı yayınladı.

Ağaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili yoldaslarim,dostlarım, arkadaşlarım ve hemşehrilerim;

Yeni bir yılı karşılarken, ben, Yavuz Yücel Ağaoğlu, DEM Parti'nin Erciş Belediye Eşbaşkan Aday Adayı olarak, sizlere en içten yeni yıl dileklerimi iletiyorum.

2024 yılı, tüzüğümüzün rehberliğinde, toplumumuzun karşı karşıya olduğu zorluklara daha kararlı ve güçlü bir şekilde yanıt verme amacımızı taşımaktadır. Özellikle, cezaevlerindeki tecrit politikalarına karşı sürdürülen mücadelede, açlık grevleri ve adalet nöbetleri sırasında yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekmek istiyorum. Bu durumlar, demokratik değerlerimizin ve insan haklarının savunulması açısından büyük önem taşıyor.

Ana dil haklarının korunmasını önceliklendirerek, asimilasyon ve inkar politikalarına karşı duruşumuzu sürdüreceğiz. Erciş'in kültürel çeşitliliğini ve tarihi mirasını koruyup geliştirerek, demokratik ve eşit bir toplum yaratma çabamızın merkezine yerleştireceğiz.

Yeni yılın, bu zorluklara karşı gücümüzü artıracağı, adalet ve eşitlik arayışımızda yeni zaferler kazandıracağı bir yıl olmasını umuyorum. Erciş'in her bir köşesinde, her bireyin haklarına saygı duyulan, özgürlük ve eşitliğin egemen olduğu bir atmosfer yaratmak için sizlerle birlikte çalışmak, benim için büyük bir gurur olacak.

2024 yılının, Erciş için daha adil, özgür ve müreffeh bir geleceğin başlangıcı olmasını diliyorum.

Yeni yılınızı kutlar, sizlere ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Ali Yerlikaya'dan kayyım açıklaması Ali Yerlikaya'dan kayyım açıklaması

Yeni yılda da, Erciş için daha iyi bir gelecek inşa etmek üzere, sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğim.

Yeni yılınız kutlu olsun!

Saygılarımla,
Yavuz Yücel Ağaoğlu
Erciş Belediye Eşbaşkan Aday Adayı