Başkale'de meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 9 kişi yaralandı Başkale'de meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 9 kişi yaralandı

Başkale Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarına devam ediyor.



Başkale Belediyesi ilçe genelinde sürdüğü kilit parke taşı yol yapım çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Hafiziye Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmalar ile birlikte mahallede 2 bin 500 metrekare kilit parke taşı, 4 bin 200 metrekare bordur taşı ve 2 bin 60 metrekare oluk taşı döşemeyi hedefliyor. Mahallede bulunan 8 sokakta yapılacak olan çalışmaların ilki Aslanlar 2. Sokak’ta başlatıldı. Mahallede sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü Çetin Çakır, yapılan çalışmalar sonucu mahallede bulunan kanalizasyon ve su şebekelerinin de yenilediklerini söyledi. Çakır, mahallede sürdürülen çalışmaların tüm sokakta devam edeceklerini belirtti.



Mahallede sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkale Belediye Başkanı Eylem Açıkalın ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Başkale eski Belediye Başkanı İhsan Güler, sürdürülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. İlçede sürdürülen çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Açıkalın, ilçe halkının desteği ile ilçede daha iyi çalışmalar yapacaklarını kaydetti.