MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu. Bahçeli, ne CHP’nin ne de diğer muhalif partilerin gündemlerinin ülke derdi ile örtüşmediğini belirterek, DEM Parti üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı.

Bahçeli, “Özgür Bey demli çay içip içmediğimizi merak etmiş. Çayı severiz açık olursa daha çok severiz. Özgür bey ayakkabı mağazası gibisiniz. Özgür bey canın demli çay mı çekiyor senin için de çay ayıralım demi çaydan başka maksatla isteyeceksen söylediğimiz sözlere alınma. Demlenmiş, dejenere olmuş siyasete hayır diyoruz. 31 Mart seçimlerinde hepsinin foyası ortaya çıkacak, sınıf arkadaşım Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak, bumerang gibi dönecektir” dedi. 

'DEM'LENMİŞ CHP TÜRKİYE’DEN KOPMUŞTUR'

Bahçeli, “31 Mart seçimlerine 48 gün kala CHP gizli pazarlıklar içine girmiştir. Saklı gerçekler kirli ilişki ağları dikkatten kaçmayacaktır. 31 Mart seçimlerinde alayının foyası ortaya çıkacaktır. DEM’in ayak oyunları hiçbir işe yaramayacaktır. Demlenmiş CHP Türkiye’den kopmuştur. Kılıçdaroğlu'nun ahı tutacak” şeklinde ifadeler kullandı. 

Kobanê Davası kararlarını değerlendiren Ahmet Türk: Bu Türkiye’nin geleceğine dinamit koymaktır Kobanê Davası kararlarını değerlendiren Ahmet Türk: Bu Türkiye’nin geleceğine dinamit koymaktır

ERDOĞAN-SİSİ GÖRÜŞMESİNE DESTEK

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır’ı kapsayan üç günlük yurt dışı seyahatine de değinen Bahçeli, “Türkiye ile Mısır arasında kurulacak diyalog köprüsünün müspet sonuçları olacaktır. Türkiye ile Mısır’ın beraberce çözemeyeceği sorun yoktur” dedi.