Anadolu 2071 Sosyal Medya Derneği Başkanı Bekir Tiryaki, X hesabından TSK’nin bombalaması sonucu katledilen Roboskîlilerin cenaze töreninde çekilen fotoğrafı, “Alın size koridor” notuyla paylaştı. Tiryaki’nin paylaşımı tepki çekerken, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuba Işık ise fotoğrafın altına “Görüntü çok güzel, daim olsun” şeklinde nefret söyleminde bulundu. 

IRKÇI VE KÜRT DÜŞMANI PAYLAŞIMLAR

Hewler Valisi Xoşnav'dan Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret Hewler Valisi Xoşnav'dan Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

Halen Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Tuba Işık’ın bu paylaşımı büyük tepki topladı. Işık’ın ırkçı ve Kürt düşmanı paylaşımları bununla da sınırlı değil. Sabahat Tuncel’in açlık grevine gireceği ile ilgili haberin altına da “Zayıflamaya karar vermiş, destekliyoruz. Asla bırakma” paylaşımı yapan Işık, bir sanal medya hesabının yazdığı bir yazının altına ise “Nasıl kuduruyorsunuz? Hepinizi öyle paket yapacağız” şeklinde nefret içerikli mesajlar yazdı.