Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan oylarını kullanarak, halka sandığa gitme çağrısı yaptı. Rêya Armûşê (İpekyolu) ilçesine bağlı Halilağa Mahallesi’nde bulanan Hürriyet İlköğretim Okulu 2229 nolu sandıkta oy kullanan adaylar, halka çağrı yaptı. 

'HALKIMIZ OYLARINI KULLANMALI' 

Van’da ev baskınları 3 kişi gözaltına alındı Van’da ev baskınları 3 kişi gözaltına alındı

DEM Parti Wan Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal, "Yaşadığımız toplumu daha demokratik, eşitlikçi, adaletli bir topluma dönüştürmek için çetin bir mücadele veriyoruz. Bugün sandıklarda halkın iradesinin, özgürlükten, eşitlikten, demokrasiden yana yansıyacağını bir kez daha ifade edelim. Tüm halka, gençlere sesleniyoruz; oyumuzu kullanarak irademize sahip çıkalım ve sonuçlanana kadar sandıkları terk etmeyelim" dedi. 

'SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM' 

DEM Parti Wan Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan ise, "Bugün demokratik hakkını kullanacak tüm yurttaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. Biz inanıyoruz ki bu seçimde barış kazanacak. Bu seçimde, toplumsal barışın önü açılacak ve kentimize eşbaşkanlarımız,  belediye meclisimiz, bütün arkadaşlarımızla birlikte hayırlı hizmetler üreteceğiz. Bugün sandık başında görev yapan arkadaşlarımız son işlemler bitene kadar sandıklardan ayrılmamalı, sandıklara sahip çıkmalılar. Tekrar bu seçimin hem kentimize, hem de ülkeye barışa ve hayırlı hizmete vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.