"Bu Benim Öyküm" şarkısıyla müzik dünyasına giriş yapan Tuğçe Kandemir kısa sürede geniş bir kitlenin gönlüne taht kurmayı başardı..

Aslında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan Tuğçe Kandemir'in müzik kariyeri ise öğrencilerinin ısrarıyla çekip paylaştığı müzik videolarıyla başladı.

Kariyer basamaklarını hızla tırmanan ünlü şarkıcı, yeni parçalarıyla müzik listelerinin en çok dinlenenleri arasında yer almasıyla ve konserleriyle gündeme geliyor.

Başarılı şarkıcı özel hayatını gözlerden uzak yaşayanlardan aslında. Ama geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan bir paylaşım yapan Kandemir sevgilisi Abdullah Karatay'dan evlilik teklifi aldığını duyurmuştu.

Kapadokya'da uçan balonların eşlinde romantik bir evlilik teklifi alan Kandemir bu özel karelerini de "I Said yeeees çocuklar" notuyla paylaşmıştı.

Özel anlarının bile fotoğraflarını paylaşırken çekingen kalan ünlü şarkıcının "Şu kızın kınasından minicik bi hatıra" notuyla yayınladığı kına kıyafeti epey beğenilmişti.

Amerika'da erkek öğrencisiyle arabada cinsel ilişkiye giren öğretmen, veliye yakalandı Amerika'da erkek öğrencisiyle arabada cinsel ilişkiye giren öğretmen, veliye yakalandı

O NUMARAYI UNUTSAYDIM NİŞANLANMAZDIK' 

Sevilen şarkıcı "O numarayı unutsaydım bugün nişanlanmazdık delikanlı" diyerek nişan fotoğrafını paylaşınca müstakbel eşinin yüzünü de görmüştük.

Hayranlarının düğün ne zaman diye beklediği anlarda bir gelişme yaşandı. İkili, Tuğçe Kandemir'in memleketi Mersin'de sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Yalnızca ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle dünyaevine giren ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından henüz düğün kareleri yayınlamadı.

Hatta düğünden hemen sonra şarkısının trendlerde oluşunu paylaşan Tuğçe Kandemir'in bir takipçisi "Senden düğün fotoğrafı bekliyoruz" diyerek sitem etti.

Ünlü şarkıcı, bu tepkiden sonra sevenlerinin paylaşımlarını hikayesine koydu.

Balayına giderken uçaktan bir paylaşım yapan çiçeği burnunda çiftin bu anlamlı gün için nereyi seçtiği bilinmiyor.