Titanik enkazına dalış yaptığı sırada geçtiğimiz pazar günü Atlantik Okyanusu’nda kaybolan küçük denizaltıyı arama alanında enkaz bulunduğu öğrenildi. ABD Sahil Güvenliği, denizaltındaki 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı ve "Denizaltındakilerin ailelerine taziyelerimizi sunuyoruz" açıklamasını yaptı.

Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracına ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. ABD Sahil Güvenliği, denizaltında 5 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Sahil Güvenlik, "Denizaltındakilerin ailelerine taziyelerimizi sunuyoruz" açıklamasını yaptı.

"ENKAZ BULUNDU" AÇIKLAMASI

ABD Sahil Güvenliği, Twitter'dan arama çalışmalarına ilişkin de açıklama yaptı. ABD, Kanada'ya ait bir gemiden okyanus tabanına indirilen uzaktan kumandalı bir aracın Titanik yakınlarında bir ENKAZ alanı keşfettiğini ve uzmanların enkazı araştırdığını ifade etti. ABD Sahil Güvenliği ayrıca "Bu sabah sualtı robotu kayıp denizaltının kuyruğunu buldu" dedi.

TikTok akımı “metro sörfü” can alıyor: Genç kızlar hayatını kaybetti
TikTok akımı “metro sörfü” can alıyor: Genç kızlar hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Titanik’i ziyaret ederken iletişimi kesilen Titan denizaltısından Pazar gününden beri Haber alınamıyordu. Gemideki beş kişi için oksijenin tükenmesinin beklendiği zamanın aşılmasının ardından kritik bir dönemece girilmişti.