İstanbul Fatih’te polis memuru Semih G.’nin mesaiye gelmemesi üzerine evine giden meslektaşları, evde parçalanmış bir erkek cesedi ve polis memuruna ait beylik tabancası buldu. Yapılan incelemede cesedin, 3 çocuk babası Hüseyin G.’ye ait olduğu tespit edildi.
Olay, Ayvansaray Mahallesi Kariye İmarethanesi Sokak’ta gerçekleşti. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Semih G., gece mesaisine gelmeyince meslektaşları kendisine telefonla ulaşamadı. Saat 19.00 civarında eve giden polisler, kapı açılmayınca çilingir yardımıyla içeri girdi. Evde yapılan aramada Semih G.’nin salonda cesediyle karşılaştığı belirtildi. Polis memurunun kendi silahıyla intihar etmiş olabileceği ihtimali araştırılıyor.
Ancak evde yapılan incelemede, mutfak yanındaki çöp kovasının yanında siyah bir torbada, erkeğe ait 10 el parmağı, burun, cinsel organ, yüz ve başa ait deri parçaları bulundu. Yatak odasındaki valizde ise bantlanmış siyah torbalarda kol, bacak ve gövde uzuvları yer aldı. Cesedin kafatası henüz bulunamadı.
Parmak izi incelemesi sonucunda parçalanmış cesedin 3 yıl önce eşinden boşanan ve garsonluk yapan Hüseyin G.’ye ait olduğu anlaşıldı. Hüseyin G.’nin 2016’da evlendiği F.A. ile 3 çocuğu bulunuyor, 2022’de boşanmıştı. Kasten yaralama, tehdit ve aile hukukundan kaynaklanan yükümlülük ihlali gibi suç kayıtları olduğu da belirlendi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Adli Tıp Kurumu, savcılık ve polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.