İlçede altyapı çalışmaları yapan elektrik şirketine ait kamyonet, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücünün hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarındaki büfeye girdi. Ön tarafı büfenin içine giren kamyonet maddi zarara neden olurken, sürücü ise yara almadan kurtuldu.
O esnada büfede bulunan iş yeri sahibi Ömer Koyuncu; “Ben içeride duruyordum, birden sanki bir yıkıntı oldu diye kaçtım. Tam o sırada kamyonetin geldiğini gördüm, sürücü aracı durduramadı. 15 saniye içerisinde iş yerime girdi. Vitrini kırarak içeri giren kamyonet, malzemelerimin bulunduğu rafları kırdı” dedi.
Olay yerine gelen polis ekibi incelemede bulunurken, sürücünün zararın tamamını karşılayacağını belirtmesi üzerine olay tatlıya bağlandı.
Muradiye'de kamyonet büfeye girdi
Muradiye'de direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, büfeye girdi, büyük bir felaketin eşiğinden dönüldü.
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Trend Haberler
Kaybolan 13 yaşındaki çocuk mısır tarlasında ölü bulundu
Hakan Fidan’dan PKK’nin silah bırakma sürecine ilişkin açıklama
Kadir İnanır’ın ‘dev’ mirası ortaya çıktı
6 binden fazla kişinin Türk vatandaşlığı iptal edildi
MHP’den tartışılan gizli tanık uygulaması için sürpriz çıkış
Sakık, Demirtaş ile görüştü: Özgürlük için çerçeve yasa şartı olmamalı





