AKP Erciş ilçe Kadın Kolları Başkanı Dürdane Şahin ile birlikte yönetim kurulu üyesi 19 kadın'ın AKP İlçe Başkanı Nedim Sağlam'ın kendilerine yönelik psikolojik baskı, rencide edici ve aşağılayıcı tavırlar gerekçesi ile toplu istifa etmesinin ardından, AKP Muradiye ilçe Kadın Kolları Başkanı Çiçek Çetin ile birlikte yönetim kurulu üyesi 9 kadında yaptıkları açıklama ile topluca istifa etti.

Van'da şüpheli şekilde yaşamını yitiren Fezile ölümle tehdit edilmiş! Van'da şüpheli şekilde yaşamını yitiren Fezile ölümle tehdit edilmiş!

'PSİKOLOJİK BASKI YAPILDI'

Kendilerine psikolojik baskı yapıldığını ifade eden AKP Muradiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiçek Çetin;" İlçe Başkanı Nesim Yavrutürk, gelir gelmez;şunun adamı,bunun adamı diyerek gerçek Dava adamlarına karşı cephe aldı. Hiçbir gün bizi biraya getirerek bizimle toplantı yapmadı, bizim toplantılarımıza katılmadı.Ben ve arkadaşlarımda huzursuzluk başladı, psikolojik baskı yaparak Kadın Kolları, olsada olur, olmasada olur diyerek hevesimizi kırdı demoralize etmeye başladı."diye konuştu.

'AK PARTİ' ARTIK YAŞLANDI'

AKP'li ilçe Başkanı Mehmet Nesim Yavrutürk’ün AKP için “artık yaşlanmış son iki-üç yılını yaşıyor” dediğini ileri süren Çetin, açıklmasının devamında;" Cumhurbaşkanımızın içerden ve dışardan verdiği mücadeleyi bütün Dünya gıpta ile izlemekte iken, Ak Partinin 2023-2053-2071 hedefleri olduğu halde benim İlçe Başkanım Mehmet Nesim Yavrutürk ,Ak Parti artık yaşlanmış son iki, üç ,yıllını yaşıyor diyerek, biz işimize bakalım hesabıyla, 2071 hedefi olan bu Partiye ihanet içinde olup gerçek Dava adamlarının tümünü dışlamış, kendi ve bir iki kişi dışında hiçkimseyle ilgilenmeyerek, Parti binasını Halka kapatmıştır."dedi.

Çatin,"Yaşadığımız psikolojik baskılar teşkilat içinde dönen olumsuzluklardan dolayı, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, bu Dava’ya yaşlı ve son iki, üç , yıllı kalmış diyen, ve Ak Partiye zarar veren İlçe Başkanıyla çalışmak istemediğimizi beyan edip, mevcut görevlerimizden istifa ediyoruz."ifadelerini kullandı.