Yerel seçimlerden sonra ilk toplu iş sözleşmesi İpekyolu Belediyesi ile Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasından yapıldı.

Toplu iş sözleşmesini İpekyolu Belediye Eş Başkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan ile birlikte sendika yöneticileri imzaladı. Yapılan iş sözleşmesiyle kayyum döneminde işçilerin elinden alınan hakları iade edildi. Daha önce işçilerin yemek hakları kesilirken, yenilenen sözleşmede işçilerin yemek hakkı geri verildi.

Van’da Ücretsiz Kadın Spor Merkezleri Yeniden Açıldı: Kayıt İçin Uzun Kuyruklar Oluştu Van’da Ücretsiz Kadın Spor Merkezleri Yeniden Açıldı: Kayıt İçin Uzun Kuyruklar Oluştu