Sosyal medyanın nabzını tutan İnstagram, canlı yayın özelliği ile gerçek zamanlı etkileşimi yaşatıyor. Anlık paylaşımlar, nefes kesen anlar ve sürprizlerle dolu bu dünyaya katılmak için profiline gir, canlı yayın simgesine tıkla ve eğlencenin tadını çıkar. Keşfetme ve paylaşma özgürlüğünü yakala, dostlarını izleyerek bağlantıyı güçlendir. İnstagram Live ile hayatın ritmine ayak uydur!

Picture10 

Canlı Yayın Nasıl Bulunur?

İnstagram’ın özelliklerinden olan canlı yayın kullanıcıların takipçileriyle gerçek zamanlı olarak video yayınlamasına olanak tanıyan, etkinliklerini, duyurularını veya sadece günlük yaşamlarını paylaşmak için harika bir yoldur.

Yayıncılar dilerse buy twitch followers özelliği ile instagram dışında Twitch kanalının görünürlüğünü arttıran takipçi satın alma uygulamasını kullanır. Yayınları bulmak ve izlemek oldukça basit, takip edilmesi gereken adımlar şöyle;

· Instagram uygulamasını açarak ana sayfaya gidin.

· Ekranın üst kısmında, profil fotoğraflarının hemen altında dairesel profil fotoğraflarının bulunduğu bir bölüm göreceksiniz. Yayın yapan kullanıcıların profil fotoğrafları bu bölümde yer alır.

· Yayın yapan bir kişi varsa profil fotoğrafının sağ alt köşesinde bir "Canlı" veya "Live" yazısı ile yanıp sönen canlı yayın ikonu göreceksiniz.

· İzlemek için kişinin profil fotoğrafına dokunun. Bu sizi yayın ekranına yönlendirecektir.

· Yayın sırasında ekranda alt kısımda yorum yapabilir ya da kalp ikonuna dokunarak beğeni gönderebilirsiniz.

Saadet Partisi’nden 1 Mayıs mesajı Saadet Partisi’nden 1 Mayıs mesajı

Picture9

Canlı Yayın Sırasında Soru Nasıl Sorulur?

Paylaştığınız reels videolarına instagram beğeni satın al işlemi yapabilirsiniz çünkü beğeniler, hesabın popülerliğini artırarak daha fazla etkileşim sağlar. Instagram'da gerçek zamanlı yayın sırasında yayıcıya soru sorabilirsiniz.

Hesabınızdan ana ekranınıza gidin, sağ üst köşede bulunan artı (+) simgesine tıklayın ardından altta bulunan "Canlı" seçeneğine dokunun. Ekranın alt kısmındaki sohbet penceresi ile iletişim kurabilir, sorularınızı sorabilirsiniz.

Sohbet penceresinin altındaki metin kutusu alanına sorunuzu yazarak gönderebilirsiniz. Paylaştığınız gönderilere gerçek veya sahte kullanıcılardan instagram beğeni satın al uygulamasıyla beğeni alma şansınız var böylece hesabınızın popülerliğini ve görünürlüğünü arttırabilirsiniz.

Picture8 

Canlı Yayını İzledikten Sonra Geri İzleme Nasıl Yapılır?

Instagram'da canlı yayını izledikten sonra geri izleme yapmak için iki yol var, biri yayını yapan kişinin profilinden geri izleme diğeri ise bildirimlerimden geri izleme. Profil resminin altındaki "Canlı Yayın Arşivi"ne dokunarak geri izlemek istediğiniz yayına tıklayın. Ya da canlı yayın geri bildirimlerinizi açarak tekrar izleyin.

Yayını yapan kişi, yayını paylaşmayı seçmediyse, geri izleyemezsiniz ayrıca 24 saat içerisinde silinir. Takipçi sayısını artırmak için belirli bir ücret karşılığında web siteleri veya ajanslar aracılığıyla sağlayan instagram takipçi satın al hizmetinden yararlanabilirsiniz. Yüksek takipçi sayısına sahip hesaplar, daha fazla görünürlüğe ve etkileşime sahip olma eğilimindedir.