Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Urfa’daki temaslarını Suruç ilçesinde sürdürdü. İlk olarak ilçe merkezi Ziyaret Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Hatimoğulları’na partililer de eşlik etti.

Hatimoğulları ardından cezaevinde tutulan tutsak kardeşler Fevzi, Mehmet Haşim, Mehmet Kasım, Ömer Aslan'ın evini ziyaret etti. Oğlu Fevzi Aslan'ın ağır hasta tutsak olduğunu belirten baba Mehmet Arslan, hasta tutsakların Meclis'te gündeme getirilmesini talep etti.

Hatimoğulları ve beraberindeki heyet ardından verdiği adalet mücadelesi ile sembolleşen, dizlerinden ameliyat olan Emine Şenyaşar’ı evinde ziyaret etti. Sağlık sorunları ve sürdürdüğü adalet mücadelesi ile ilgili anne Şenyaşar, ziyaretçilere bilgi verdi. Hatimoğulları, annenin mücadelesinin partilerinin mücadelesi olduğunu söyledi.

Bakan Yerlikaya’nın dört yardımcısının yakınında görevli 69 polis geri çekildi! Bakan Yerlikaya’nın dört yardımcısının yakınında görevli 69 polis geri çekildi!

Hatimoğuları ve beraberindeki heyet Riha’da gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında son olarak işkence ile gözaltına alınan, çıplak aramaya maruz bırakılan ve 7 ay tutuklu kaldıktan sonra 23 Eylül’de tahliye edilen 63 yaşındaki Adle Samur’u evinde ziyaret etti.