Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Giresun'da yaptığı konuşmada kar felaketinin yaşandığı gece balıkçıya giden Ekrem İmamoğlu'na tepki göstererek, "Kafa bulmaya gidiyorlar" dedi. Ancak Erdoğan'ın geçmişte aynı balıkçıya ailesiyle birlikte gittiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bugün Giresun'da yaptığı konuşmada İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışına bağlı sıkıntılar sırasında bir balıkçıda öğle yemeği yediği için iktidar tarafından hedef gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. 

Erdoğan konuşmasında, , "Sel felaketi oldu bakan arkadaşlarım ve ben hep birlikte Doğankent'te, Dereli'deydik. Balıkçıya gitmedik. Vatandaşlarımızın yanına gittik. Onlarla beraber olduk, onlarla dertlendik. Ama birileri de bir yerlerde kafayı bulmaya gidiyor. Öbür tarafta kar bora fırtına esiyor. Hiç umurlarında değil. Bu belediye başkanlığını ben de yaptım. Hem de İstanbul'da. Kar, bora fırtına olacak; deprem olacak, sel olacak... Yok Bodrum'a git, yok şuraya buraya git, bizim kitabımızda o yok. Bizim kitabımızda halkınla beraber olacaksın" ifadelerini kullanmıştı.

HalkTV'de yer alan habere göre; O restorana Erdoğan'ın da gittiği öğrenildi. Erdoğan Başbakan olduğu dönemde, eşi Emine Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan, gelini Reyyan Erdoğan ile birlikte Balıkçı Kahraman’da yemek yemiş.

2008 yılında Radikal Gazetesi'ne konuşan restoran sahibi Kahraman Altun ise restoran hakkında şu bilgileri verdi:

"Bizim müşterimiz elittir, mekânımız da sıradan bir yer değil, nezih bir mekandır. İnsanlar buraya sarhoş olmak için gelmez, meyhane değil burası. Müşteriler burada, balığın yanında iki kadeh rakı içer o kadar. Canlı müzik yok, sakin bir yer burası.."