Küçükçekmece Belediyesi resim kursiyerlerinin yılsonu sergisi ‘Yaklaşımlar’ Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

Geniş bir katılımla gerçekleşen sergi açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Başkan Yardımcıları başta olmak üzere, sergide eseri bulunan sanatçılar ile pek çok Küçükçekmeceli vatandaş katıldı.

“ETKİNLİKLER ARTARAK DEVAM EDECEK”

Sergi açılışında konuşan Temel Karadeniz tüm sanatçıları tebrik ederek; “10 yıldır kültür ve sanata önemli katkılarda bulunuyoruz. Bundan sonra da kültür sanat etkinliklerimiz artarak devam edecek” dedi. Ayrıca kültür ve sanata yapılmış bir katkının geleceğe yapılan bir katkı olduğunu da sözlerine ekleyen Karadeniz, Küçükçekmece ilçesinden geleceğin büyük sanatçılarının çıkacağını söyledi.

“AMAÇ HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRMEK”

Küçükçekmece Belediyesi Kültür Merkezi resim hocası Nilüfer Tunaboylu da, Küçükçekmece’de resim açısından büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, amaçlarının öğrencilerinin hayal güçlerini geliştirmek olduğunu kaydetti. Tunaboylu ayrıca, sergide ziyaretçilerin birbirinden farklı yaklaşımları uyum içerisinde bulabileceğini ifade etti.

Küçükçekmece Belediyesi kültür merkezlerinde resim eğitimi alan kursiyerlerin 68 adet çalışmasının yer aldığı sergi, 20 Mayıs tarihine kadar SKSM’de ziyaret edilebilir.