Doğan Haber Ajansı Erciş Muhabiri ve aynı zamanda Erciş’in ünlü fotoğrafçısı Kenan Aşçıoğlu’nun (Foto Kenan) annesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sabah saatlerinde Seyit Muhammet Mezarlığı’nda toprağa verilen Aşçıoğlu’nun taziyesi, Bayazıt Mahallesi Hacı Ali Cami taziye evinde görülüyor.
Son Anneler Günü çiçeği vermiş!
Dün sabah evden çıkarken bahçede kopardığı çiçeği annesine vererek, Annesinin Anneler gününü kutladıktan sonra evden çıktığını belirten Kenan Aşçıoğlu, daha önce annesinin çeşitli rahatsızlıklardan tedavi gördüğünü fakat yaşamını yitirmesine neden olan önemli bir rahatsızlığının olmadığını belirtti. Aşçıoğlu, hüzünlü bir ifade ile “Annem beni anneler gününde terk etmemeliydi. Sabah ona çiçek verdim,hediyesini akşam alıp getirecektim hediyesini bile almadan gitti” ifadelerini kullandı.
Gazeteci Kenan Aşçıoğlu'nun Acı Günü!
Erciş’te Anneler gününde hayatını kayıp eden Doğan Haber Ajansı Erciş muhabiri Gazeteci Kenan Aşçıoğlu’un annesi Saliha Aşçıoğlu (75) geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Trend Haberler
Erciş Kaymakamlığına yeni atama | Van’da 7 ilçenin kaymakamı değişti
Erciş Kaymakamı Murat Karaoğlu İzmir Menderes’e atandı | 430 mülki idare amirinin görev yeri değişti
Irak’ın Dünya Kupası kadrosunda 6 Kürt futbolcu yer aldı
Ankara Araştırma anketi: Özgür Özel, Erdoğan’ın 3,7 puan önünde
Van’da Özgürlük Mitingi'ne çağrı
Koma Amed, Van’da konser verecek




