HABER / ERHAN AKBAŞ
www.haberercis.com

Erciş'te Ticaret Odasında toplanan Sivil toplum örgütleri,Odalar,muhtarlar ve sendika temsilcileri 13 mayıs 2014 tarihinde Manisa'nın soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı faciasında hayatını kaybedenler için fatiha okuyarak dua ettiler

Basın açıklamasında bulunan Erciş Ticaret odası başkan yardımcısı Murat İzgi 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa'nın soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı faciası tüm Tükiye'yi üzdüğü gibi bizleride derinden yaralamıştır dedi Yaşanan bu elim olayda hayatını kaybeden vefakar emekçilerimiz bizleri derinden  üzüntüye boğdular.



Milletçe 77 Milyon olarak büyük bir acı yaşıyoruz yerin yüzlerde metre altında alın teri dökerek hayatlarını hiçe sayarak ülke Ekonomisine büyük katkı sağlayan bu şehit kardeşlerimizin acıları yüreğimizde sonsuza kadar kalacaktır dedi. İzgi Allah bir daha milletimize böyle bir acı yaşatmasın dedi bu acıyı yakinan yaşayanlar olarak maden faciasında hayatını kaybeden ŞehiT katdeşlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır ve baş sağlığı diler yaralı olarak kurtulan emekçi kardeşlerimizede acil şifalar dileriz dedi daha sonra oda tamsilcileri,sivil toplum örgütleri,sendika temsilcileri imam eşliğinde hayatını kaybedenler için hep beraber fatiha okuyup dua ettiler.

Ercişli Dengbêj Salih Ultar Hayatını Kaybetti Ercişli Dengbêj Salih Ultar Hayatını Kaybetti