Erciş'te Van Yolu Mahallesi Tekevler Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Ebru Lility Beauty Center isimli güzellik salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Açılış törenine işletme sahibinin yanı sıra çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Güler Temel, 1 Mayıs’ta İşçilerle Bir Araya Geldi Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Güler Temel, 1 Mayıs’ta İşçilerle Bir Araya Geldi


"HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Hayalini kurduğu güzellik merkezini uzun yıllardır Bodrum’da yaşamasına rağmen kendisini oraya ait hissetmediğini belirterek kendi memleketi olan Erciş’ açtığını kaydeden işletme sahibi Ebru Bayram Demir: “Böyle bir salonun Erciş’e enerji getireceğine inanıyorum. Salonumuzda her türlü hizmetimiz mevcut, iş yerimizi son sistem makinalar ile donattık. Cilt bakımından epilasyona, cilt analizi, bölgesel incelme, kalıcı makyaj, microblading, ipek kirpik, kirpik lifting, manikür pedikür ve saç bakım gibi hizmetler vereceğiz. Bugün bu açılışta bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum, varlıkları benim için gerçekten büyük bir güç" dedi.

AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 50 İNDİRİM

Verecekleri hizmet ile müşteri memnuniyeti açısından farklılık yaratmak istediklerini belirten Demir, açılışa özel olmak üzere 20 gün boyunca tüm hizmetlerde yüzde 50 indirimle hizmet vereceklerini belirtti.