Erciş ilçe Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan 'Proje Koordinasyon Merkezi' yapılan ilk toplantının ardından çalışmalarına başladı.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda ilçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar başkanlığında bir araya gelen koordinatörler, yapılacak ilk çalışmalar, görev dağılımı gibi konuları ele aldı. Koordinasyon merkezinin önemli işler çıkaracağını belirten Kaymakam Yaşar, “Erciş projelerin uygulanması bakımından oldukça elverişli bir ilçe. Bu bağlamda yapacağımız çalışmalarla ilçemizin önemli sorunlarının üstesinden gelebilir, ilçemize önemli yenilikler kazandırabiliriz. Gönüllülük esasına bağlı olarak çalışacak bütün koordinatörlerimizin, bu konuda üstün gayret ve çalışma göstereceğinden eminim. Proje koordinasyon merkezimiz ilerleyen günlerde yepyeni projelerle farklı alanlarda çalışmalarını yapacaktır. Ben koordinasyon merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Demokratik İslam Kongresi Erciş'te “Medine Sözleşmesi ve Barış Süreci” temalı panel düzenleyecek
Demokratik İslam Kongresi Erciş'te “Medine Sözleşmesi ve Barış Süreci” temalı panel düzenleyecek
İçeriği Görüntüle

'Proje Koordinasyon Merkezi' 4 kaymakamlık çalışanı, farklı branş ve farklı okullardaki 9 öğretmenden olmak üzere 13 kişiden oluşuyor.