Arkhe Stone, dekorasyonunuzda doğanın zarafetini yaşatmak için tasarlanmış eşsiz bir ürün sunar, kültür tuğlası. Çimento esaslı ve doğal taşlardan elde edilen kalıpların birleşimiyle üretilen bu duvar kaplama malzemesi, içerisinde bulunan pigment, renklendirici, çimento ve katkı maddeleri ile estetik ve dayanıklılığı bir araya getiriyor.

Estetik ve Dayanıklılığın Buluştuğu Nokta

Kültür taşı, dekoratif tuğla sınıfına giren ve iç mimari ile dış cephe projelerinizde benzersiz bir dokunuş katmanın en yaygın tercihlerinden biridir. Çimento, kum ve renk pigmentlerinin ustaca harmanlanmasıyla oluşturulan kültür tuğlası, özel kalıplarda şekillendirilerek kurutulur, sonucunda ise estetik bir duvar kaplama malzemesi elde edilir.

Estetik ve Sağlamlığın Buluşma Noktası

Doğal kaplama ürünleri arasında öne çıkan doğal tuğla sadece doğal kil renklerinden üretilerek içerisinde boya, pigment ya da çimento gibi katkı maddeleri barındırmaz. Arkhe Stone'un doğal tuğla koleksiyonu, el yapımı olmaları sebebiyle her biri benzersiz desenlere sahiptir. Ayrıca, uzun yıllar dayanıklılığını koruyan doğal tuğlalar, iç ve dış mekanlarda kullanılabilmeleri ile fonksiyonelliklerini gösterir. Doğal tuğla avantajları şöyledir;

· Doğal kil renkleriyle %100 el yapımı ürünler.

Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı

· Katkı maddeleri içermez, sadece doğanın saf güzelliğini yansıtır.

· Uzun ömürlü ve dayanıklıdır.

· Her biri farklı desenlere sahip, tamamen doğal bir görüntü oluşturur.

· İç ve dış mekan kullanımına uygundur.

· Otantik ve rustik atmosferler yaratmak için farklı renk seçenekleri bulunmaktadır.

· TV ünitesi arkasında özel bir tasarım detayı olarak tercih edilebilir.

· Dekoratif tuğlalara göre daha sağlam ve kullanışlıdır.

· Isı yalıtım malzemelerinin üzerine uygulanabilir.