Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Erciş ilçe örgütü belediye eşbaşkan adaylarını belirlemek için bugün halk oylaması gerçekleştirecek.

Erciş'te halk oylaması için yarın saat 09.00'da Deniz düğün salonunda sandıklar kurulacak. yaklaşık binin üzerinde delege, Erciş Belediyesi ve  Büyükşehir belediye eşbaşkan adayları ile belediye meclis üyelikleri için oy kullanılacak. 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Erciş İlçe Eşbaşkanı Kıyasettin Ulugana, demokratik bir yerel yönetimin oluşması için tüm delegeleri oy kullanmaya davet ederek tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Ekran Resmi 2024 01 12 21.38.56

‘İLÇEMİZİ BİRLİKTE YÖNETELİM’

Bugün yapılacak olan ön seçimlerde demokrasi ve iradenin sandığa yansımasına önemli bir katkı sağlayacağını belirten Ulugana 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde demokrasinin işlemesi için ön seçimle adaylarımızı belirliyoruz dedi. Demokrasiye ket vurmak isteyen kayyımları kendi irademizle göndereceğiz diyen Ulugana  bugün yapılacak olan ön seçimde tüm delegeleri oy kullanmaya davet etti.