Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Erciş Kadın Meclisi sadece kadınların çalışmarının yürütüleceği kadın seçim irtibat bürosunun açılını gerçekleştirecek. Yarın yapılacak olan açılış öncesi Erciş Belediyesi Eşbaşkan Adayı Güler Temel, tüm kadınlara seslenerek katılım çağrısında bulundu. Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen seçim bürosunun miting havasında geçtiğini hatırlatan Temel, aynı çoşku ile ilçedeki tüm kadınları açılışa davet etti.

DEM Parti'nin açılacak olan kadın seçim irtibat bürosu hakkında bilgi veren Temel, erkek egemen siyaset dünyasında kadınları siyasetin öncüsü yapmak istediklerini belirterek, seçim bürolarında yapacakları çalışmalar ile aktifleşen, siyasallaşmış kadınların, özerk ve yerel demokratik yönetimlerinde daha aktif yer alacağını belirtti.

29 Şubat perşembe günü saat 12.00’de ilçe kaymakamlığı karşısında açılışı yapılacak olan kadın seçim irtibat bürosunun programına DEM Parti Van İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, eski Erciş Belediyesi Eşbaşkanı Diba Keskin, Kadın Meclisi, DEM Parti, DBP Erciş ilçe örgütlleri ve bileşenler katılacak.

 

Erciş Belediyesi Eşbaşkanlarından 1 Mayıs Mesajı Erciş Belediyesi Eşbaşkanlarından 1 Mayıs Mesajı