Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Erciş Belediyesi Eşbaşkan Adayı Güler Temel Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Temel yayınlamış olduğu mesajda, "Barışa, kardeşliğe, adalete, eşitliğe, kucaklaşmaya ve hoşgörüye en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte; bu kutsal, bu mübarek gecenin barışa, hayırlara ve tüm güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Bu kutsal gecede mazlum halklarımızın dualarının kabul olması, gelecek adına umudumuzun daha da güçlenmesi temennisiyle halkımızın ve tüm İslam dünyasının mübarek Miraç Kandili'ni kutluyorum” dedi.

Erciş’te AKP'nin Eczacı meclis üyesi adayı siyasi reçeteyi yanlış okudu: “Kayyım atamasında hukuki bir yanlışlık yokmuş” Erciş’te AKP'nin Eczacı meclis üyesi adayı siyasi reçeteyi yanlış okudu: “Kayyım atamasında hukuki bir yanlışlık yokmuş”

Mesajında 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybedenleri unutmayan Temel “6 Şubat 2023’te yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarına ve halklarımıza başsağlığı diliyorum. Bir daha böyle büyük bir felaketi yaşamamasını temenni ediyorum.” İfadesini kullandı.