ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir öğretmen, arabada erkek öğrencisiyle cinsel ilişkiye girerken öğrencinin annesine yakalandı.

ARABADA ÖĞRENCİSİYLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN YAKALANDI

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir okulda biyoloji öğretmeni olan Gabriela Naufeld isimli kadın, erkek öğrencisiyle arabada cinsel ilişkiye girerken öğrencinin annesi tarafından basıldı. Görevinden istifa eden Neufeld, öğrencinin annesinin şikayeti üzerine tutuklandı.

Bebek Sahili'ndeki cinsel ilişki davasında karar açıklandı Bebek Sahili'ndeki cinsel ilişki davasında karar açıklandı

ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Öğrenci polisteki ifadesinde, Neufeld ile daha önce 5 kez cinsel ilişki yaşadıklarını söyledi. Öğrenci ile öğretmen arasında yaşananların uzun zamandır bilindiği, okul yönetiminin buna rağmen sadece uyarmakla yetindiği ortaya çıktı.

Okul Müdürü Marc Angerer, velilere gönderdiği mesajda şunları söyledi: "Personel bilgilerini tartışamasam da, bu konuyu ciddiye aldığımızı size bildirmek istedim. Bu duruma ilişkin endişelerinizi paylaşıyoruz. Öğrencilerimizin ve personelimizin emniyeti ve emniyeti hepimiz için büyük önem taşıyor ve bu sıkıntılı bir durum olsa da kolluk kuvvetleri tarafından yönetiliyor."