Saadet Partisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Necdet Gökçınar, partililerinden oy isteyen AKP adayı Binali Yıldırım'a tepki gösterdi.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, "Saadet Partisi'ne oy veren kardeşlerimizin tekrarlanacak seçimde bana oy vereceklerini düşünüyorum. Çünkü Erbakan Hoca hayatı boyunca millî ve yerli vurgusu yaparak siyasi ömrünü tamamlamıştır" sözlerine Saadet Partili Ali Aktaş'tan sonra, İstanbul Adayı Necdet Gökçınar'dan da tepki geldi.

Twitter hesabından Binali Yıldırım'ın yaptığı paylaşımı alıntılayan Gökçınar, "Kahraman askerimizin başına çuval geçirildiğinde 'ne notası müzik notası mı?' diye alay edeceksin sonra da Erbakan Hocamız’dan ve millilikten bahsedip Saadet Partisi seçmeninden oy isteyeceksin. Öyle mi? Hadi oradan" dedi. 

SP adayı Gökçınar, 31 Mart seçimlerinde 103 bin 364 oy almıştı.

31 Mart'ta Saadet Partisi'nin Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Ali Aktaş da Yıldırım’a, "Saadet Partililer satılık değil. 31 Mart'tan önce hain dediğiniz insanlar size asla oy vermeyecek. Haydi başka kapıya” sözleriyle tepki göstermişti.