CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından belge yayımlamaya devam ediyor. Gün içerisinde saat vererek twitter hesabından açıklama yapacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, bu kez de AK trolleri hedef aldı. Yurttaşların vergileriyle beslenen troll ağını deşifre eden Kılıçdaroğlu, bir rapor hazırlattığını ifade etti. Kılıçdaroğlu, "Milletin mutfağı faturalarla kırılırken, devasa bir troll ağı Hazine'den çalınan paralarla besleniyor" diyerek, kedisine özel olarak atanan trolleri ifşa etti.

Bir imza ile 6 milyar liranın beşli çeteden birine akarıldığını belirten Kılıçdaroğlu, onların bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ettiğini de kaydetti. Kılıçdaroğlu, finanse edilen bir diğer ordunun da trol ordusu olduğunun altını çizdi.

'TOPLA CESARETİNİ ÇIK KARŞIMA'

Kılıçdaroğlu konuşmasının sonunda Erdoğan'a, "Sevgili baş algıcı asıl sözüm sana, çoluğu çocuğu bu algı işlerine bu pisliklere niye alet ediyorsun? Teşkilatlarının küfür merkezlerine dönüştürmüşsün. Utanmıyor musun? Onların başını yakma, otur kendin yaz tweetlerini ya da topla cesaretini çık karşıma.. sen zaten küfür etsen kimse şaşırmaz. Merak etme" ifadelerini kullandı.

'YENİDEN GÖTÜRMEK ÜZERE HAZİNE'YE PARA AKTARMALARI GEREK'

Kılıçdaroğlu konuşmasının şöyle sürdürdü:

"Sizin paranızı önce Hazine'ye alıyorlar, sonra bunlara aktarıyorlar. Ama yetmiyor artık Hazine, onun için sizlere döndüler. Vergi üstüne vergi, zam üstüne zam. Faturayı yine size çıkarıyorlar. Yeniden götürmek üzere Hazine’ye para aktarmaları gerekiyor ıslak imzalarla. Ben de bu troll ağının deşifre edilmesi için araştırmacılardan yardım istedim. Elimde bir rapor var. Bu rapor dünyada bir ilk, illegal bir troll ağının nasıl çalıştığını gösteriyor. Ayrıca da isim isim deşifre ediyor bu trolleri. Hepsi elimizde, ama ben bana atanmış trollerime özel bir teşekkürü borç bilirim. Müthiş bir iş çıkarmışlar, son 6 ayda beni etiketleyen 700 binden fazla tweet atılmış. Bunların 300 binini bu maaşlı trollere ürettirmişler."

'DEVLETİ SUÇA ALET EDİYORLAR'

"Bu Saray'ın her şeyi sahte. Her şeyi illegal. Devleti suça alet ediyorlar. Ses dinlemesi yapıyorlar. MOBESE ile her hareketimizi takip ediyorlar. Dijitalde de bir troll ordusu ile karalamalar yapıyorlar. Sarayın tüm meşgalesi bu. Halkımız ise sefalet içinde.Durun bir ikisini anlatayım. Nejdat Kanlı ya da kanlinejdat35 öyle mi diyeyim neyse diğernamı “son laik bükücü”.. "

'NEJDAT KANLI BENİM DİJİTAL SAPIĞIM GİBİ'

Kendisi hakkında sürekli tweet attığını ifşa eden Kılıçdaroğlu, "Nejdat Kanlı bana son 3-4 ayda  4 bin defa küfür etmiş. günde 30-40 küfür eder" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nejdet Kanlı benim dijital sapığım gibi bir şey. Ne yazsam, ne tweet atsam, nerede konuşmam yayınlansa bu sapığın hemen altına küfürleri döşeniyor. Çünkü söyleyeceği karşı bir fikir, bir görüş yok. İşi gücü deliler gibi küfür etmek. Aslında bu ağlar iç içe geçmiş durumda, Nevzat Kanlı bir iç ağ, ona bağlanmış troller var. Onun sinyaliyle bu troller devreye girip onun küfürlerini paylaşıp duruyorlar. Mesela son 3-4 ay içinde Nevzat Kanlı bana yaklaşık 4 bin kez küfür etmiş. Günde ortalama 40 küfür eder. Sanmayın ki nevzat kanlı bir robot, sizin gibi gerçek bir kişi. Sarayın taşıyıcı trollerinden biri. Gerçi bu aralar hesabı askıda ama biz biliyoruz onun ne yaptığını. Bu arada Nevzat Kanlı gibi 10 civarında taşıyıcı troll var. Bunların altında ise yeni örgütlenmiş, sinyal bekleyen başka troller de var. Sayıları 10 binleri buluyor bunların. Tıpkı bir ordu gibi. Mesela “Trakyalı” diye bir diğer troll başı. Günde beni hedef alan 30 tweet atıyor. Günde 30 küfür. Bu troller vallahi de billahi de harcanıyor. Bunların yeri Guinness Rekorlar Kitabı. Erdoğan sen bunların sigortasının yapıyor musun? Bir ıslak imzana bakar. Seversin sen ıslak imzayı.. Sonra “Servet K rakamları uzun” diye bir troll başı daha var. Bakın hu trollüm de son 3-4 ayda 3 bin 315 tweet yazmış. Evladım sen de harcanıyorsun buralarda. Sabri Kontek, Java Recep sizleri de biliyorum ve tabii sizin lider ekibinizi de.. The Marjinal, Medya Adamı, anladınız değil mi beni? Mesela bir tanesi demiş ki çok afedersiniz, “Lan Kemal, sen bir sonraki seçimi kazan ben de donla gezecem” bak ben bunu söz olarak kabul ediyorum. Evladım, öyle sahte isimlerin arkasına gizlenerek kendini kurtaramazsın. Hepinizi biliyoruz.

‘KILAVUZLARI CAMİDE DİL KOPARTIYOR, BUNLAR DA DİJİTALDE’

Sevgili halkım, bunların işleyişi çok basit.. Troll başları ve yazılımlarıyla bir hashtag açıyorlar ve sürülerine talmat veriyorlar “saldırın” diye. Hepsi fake, hashtagler, hepsi bot hesapların marifeti.. Dilleri de çok tanıdık. Ağa babalarının dili.. Kılavuzları camide dil kopartıyor, bunlar da dijitalde.

'TEŞKİLATLARININ KÜFÜR MERKEZLERİNE DÖNÜŞTÜRMÜŞSÜN'

Sevgili troller, size bir tavsiye; verdikleri 3-5 kuruşa kanmayın. Gün gelir bunların sonuçları çok ağır olur. Sevgili baş algıcı asıl sözüm sana, çoluğu çocuğu bu algı işlerine bu pisliklere niye alet ediyorsun? Teşkilatlarının küfür merkezlerine dönüştürmüşsün. Utanmıyor musun? Onların başını yakma, otur kendin yaz tweetlerini ya da topla cesaretini çık karşıma. Sen zaten küfür etsen kimse şaşırmaz. Merak etme."

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadan paylaştığı video şöyle:

“Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç...”