Saadet Partisi (SAADET) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara’da partisinin “Genel İdare Kurulu, İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı”nda gündemdeki konuları değerlendirdi. Milli Gazete’nin haberine göre, adaletin en önemli meseleleri olduğunu söyleyen Temel Karamollaoğlu, “Artık adalet bir kişinin iki dudağı arasında. Düşünce özgürlüğüne her şeyden çok önem veren Sayın Cumhurbaşkanı okuduğu bir şiirden dolayı hapse girmiş, bundan dolayı adalet duygusunu iyice özümsemişti. Onun okuduğu şiirleri değil, belki bizim okuduğumuz, okumadığımız, hoşumuza gitmeyen şiirleri okuyanlar şimdi hemen hapse sokulabiliyorlar” diye konuştu.

Siyasal ve hukuksal gelişmelerden örnekler veren Karamollağlu, “Herkes bilmelidir ki hiçbir zaman dikta rejimleri uzun dönem ayakta kalamazlar. Hele Türkiye gibi bir ülkede bundan sonra dikta rejimi ayakta kalamaz” diye hatırlattı.

HDP Diyarbakır İl Binası’nın önüne polis yönlendirmesi hakkında da konuşan Karamollaoğlu, “Cumartesi Anneleri görmezden gelindi ancak HDP binasının önünde duran annelerin haberi her gün medyada yer alıyor. Şu açıkça bilinmelidir ki biz terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Biz ne FETÖ’cü olduk, ne de teröre destek verdik. Biz bugüne kadar mazlumun yanında, zalimin karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz” diye belirtti.