Gaziosmanpaşa Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle şehit ve gazi aileleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Programda Hanımlar Masası yetkilileri bir sürpriz yaparak Başkan Usta ve annesinin fotoğrafının bulunduğu pasta kesti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Anneler Günü nedeniyle gazi ve şehit anneleri için kahvaltı programı düzenledi. Programa, İstanbul Vali Yardımcısı ve Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ahmet Deniz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Müftüsü İsa Gürler, başkan yardımcıları, şehit ve gazi anneleri ve yakınları katıldı. Kahvaltıda Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası tarafından Başkan Hasan Tahsin Usta ve annesinin fotoğrafı bulunan bir pasta kesilerek konuklara ikram edildi. Hanımlar Masası yetkilileri, Kaymakam Vekili Ahmet Deniz ve Başkan Usta’nın eşlerine de birer tablo hediye etti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Anneler Günü’nde şehit ve gazi anneleriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bizleri dünyaya getiren, büyütüp bugünlere gelmemizi sağlayan ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerimiz baş tacımızdır. Annelerimizin bu süreç içerisinde bizden tek beklentisi sevgimizdir. Bizler nasıl anne sevgisi ve şefkati ile büyüyorsak, annelerimize her fırsatta sevgimizi göstermeli ve bizim için ne kadar değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Bu özel günde, başta burada birlikte olduğumuz kahraman şehitlerimizin, gazilerimizin bizlere emaneti olan annelerimiz olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, hak ettikleri gibi mutlu ve sevgi dolu yaşamalarını diliyorum” şeklinde konuştu.