Şanlıurfa'da zihinsel engelli çocuklar ve anneleri için açık hava konseri düzenlendi.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki Turgut Özal Parkı'nda bulunan amfi tiyatro bölümünde zihinsel engelli çocuklar ve anneleri için kutlama programı düzenlendi. Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen programı, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Duman Kırcı, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdür Abdullah Canbeyli, Şanlıurfa Zihinsel Engeliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ile çok sayıda zihinsel engelli çocuk ve annesi izledi.

Vali Yardımcısı Kırcı’nın, 5 yaşındaki kızı Efnan ile birlikte katıldığı program anne temalı şiirlerin okunması ile başladı. Gençlik Merkezi kursiyeri küçük çocukların ilahiler okuduğu programda, gençler tarafından ise önce halkoyunları gösterisi, ardından rap müziği konseri verildi. Ozan Reşat'ın verdiği mini konserde ise engelliler göbek atıp, eğlendi. Program sergilenen tiyatro oyunu ile sona erdi.

Programda, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız ve Gençlik Merkezi Müdürü Canbeyli’ye plaket ve çeşitli hediyeler verildi.