Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Deplasmanda Kopenhag'a 1-0 yenilen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi defterini kapattı. Galatasaray yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Son maç öncesi Bayern Münih 13 puanla gruptan çıkmayı garantilerken, Kopenhag ve Galatasaray 5'er puana sahip. Son sıradaki Manchester United ise 4 puanla son sırada.

TUR PARA DEMEK

Amedspor Şampiyonluk yolunda kritik maçı kazandı Amedspor Şampiyonluk yolunda kritik maçı kazandı

Galatasaray, Kopenhag maçını kazanması halinde son 16 turu biletinin yanı sıra 12,4 milyon euro para ödülünün de sahibi olacak.

Kopenhag karşısında 3 puan alması durumunda 2,8 milyon euroluk galibiyet primi kazanacak sarı-kırmızılı takım, son 16 turu vizesi alacağı için 9,6 milyon euroyu da kasasına koyacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde katılım, katsayı ve performans primlerinden şu ana kadar 31,2 milyon euro alan Galatasaray'ın bu organizasyondaki geliri, Kopenhag karşısında alınacak galibiyetle 43,6 milyon euroya çıkacak.

RAKİPLERİNDEN GOL HABERİ GELDİ: AVRUPA'DA TUTMAYA YETİYOR

Galatasaray'In Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki diğer rakipleri olan Bayern Münih ile Manchester United maçından da gol haberi geldi. Bayern Münih, Old Trafford'da ikinci yarıda Kingsley Coman'ın golüyle öne geçti. Bu skor, Galatasaray'ı Avrupa'da tutmaya yetiyor.