21 saat önce Gündem
1 gün önce Siyaset

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, katıldığı yayında genel başkanlık görevinden ayrılacağını açıkladı. Ekim öncesi olağanüstü kongreye gidileceğini söyleyen Karamolloğlu, “Artık sağlığım bu görevi yerine getirmeme izin vermiyor" dedi.

1 gün önce Siyaset

AKP Milletvekili Tuğrul Türkeş, Osman Kavala'nın yeniden yargılanma talebini eleştirenlere, “Osman Kavala’nın yeniden yargılanmasına kim neden karşı çıkıyor?” diye tepki gösterdi.

1 gün önce Güncel

Görevden çekme işlemi, Kabine değişikliği iddialarının yeniden gündeme gelmesine sebep oldu

1 gün önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: “Nahoş bir olayla karşı karşıya kalmaması adına, kendisinin talebi üzerine istediği başka bir okulda görevlendirildi. Bu ne bir açığa almadır ne de bir sürgündür.”

1 gün önce Spor

Amedspor, 12 yıldır özlemini çektiği şampiyonluğa kavuşmak üzere. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Barikat Taraftar Grubu Sözcüsü Hidayet Akboğa ve Amedspor taraftarları maç öncesi konuştu.

1 gün önce Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 2,5 saat sürdü.

1 gün önce Güncel

Şemrex'te işlediği cinayetin ardından yakalanıp serbest bırakılan korucu Velat Özkan, 4 yıl sonra evinde yakalanarak tutuklandı.

1 gün önce Edremit

Sistematik işkenceyle Fatma Uğur'u katleden tutuklu fail Şükrü Kaçak’ın yargılandığı duruşma 27 Haziran’a ertelendi.

1 gün önce Van Haberleri

Dünya Basın Özgürlüğü Gününe dair Wan’da yapılan kitlesel açıklamada, tüm baskılara rağmen özgür basının hakikati haykırmayı sürdüreceği mesajı verilerek, tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması istendi.