Sanal ofis, teknoloji olanaklarının geldiği noktada büyük bir kolaylık olarak sunulmaktadır. Yüksek ofis kiraları, ek giderler vs. düşünüldüğünde sanal ofis büyük kolaylık olarak görülmektedir. Uzaktan çalışma modelinde bulunanlar için sanal ofis kiralama sistemi getirilmiş bulunmaktadır.

 Office İstanbul bu alanda ilk doğru adres olarak yoluna devam etmektedir. Sistem kullanıcılarına, kargo teslim adresi, prestijli konum adresli vergi levhası, ofis araçları kullanım özgürlüğü sağlamaktadır.

 Sanal Ofis Ne Demek?

 Ticari faaliyetlerini yürütürken daimi ofis ihtiyacı bulunmayanlar için cazip bir sistem olarak sanal ofis kullanılabilmektedir. Sanal ofis adından anlaşılacağı gibi uzaktan çalışma modeline uyumlu ofis demektir. En iyi lokasyon en yüksek prestijli yapılarda ofis sahibi olunabilmektedir.

 Sistem, geleneksel ofis ihtiyacı bulunamayanlar için muhteşem bir kolaylık olarak sunulmaktadır. Sanal ofis hizmeti kullanıcılarına pek çok avantaj ve olanakla verilmektedir. Girişimciler için çağdaş bir sitem olan sanal ofis, vergi levhasında yasal adres, kargo teslim adresidir.

 Toplantı odası, firmaya özel karşılama anonsu, e-posta ve telefonları firma adıyla cevaplamak gibi hizmetler sunulmaktadır. İstanbul'un en prestijli bölgelerinde, New York ve Londra' da sanal ofis hizmeti alınabilmektedir.

 Sanal Ofis Gerçek Hizmet

 Uzun süreli olarak ofis kullanım gereksinimi bulunmayan firmalar için sanal ofis en güvenli çözüm olarak üretilmiş bir hizmet şeklidir. Sistem sanal ofis olarak ifade edilse de hizmet gerçektir. Tüm yasal evrak ve işlemler, eksiksiz ofis araçları kullanımı, self servis ikram olanakları bulunmaktadır. Sanal ofis avantajları;

 Prestijli bir yasal adrese sahip olabilmek,(vergi levhasında görülmektedir.)

 Kargo teslim alınması ve e-posta bilgilendirmesi,

 Firma adıyla telefon cevaplama- yönlendirme hizmeti,

VDS Nedir ve Neden Tercih Edilmelidir? VDS Nedir ve Neden Tercih Edilmelidir?

 Firmaya özel telefon numarası ve mesai saatleri harici sesli mesaj kutusu,

 Paylaşımlı faks kullanım olanağı,

 Ortak alanlarda sosyalleşme etkinlikleri,

 Yüksek konforlu, kusursuz dekorasyonlu toplantı odaları,

 Toplantı odası kullanımı, misafirlerin karşılanarak ağırlanması,

 Tüm ofis ekipmanları ve güvenle kullanım hizmetleri verilmektedir. Office İstanbul alanında en iyi sistem geliştirici olarak çalışmaktadır. Uzun yılların deneyimi ve teknik donanımı sahibi Office İstanbul uygun fiyata yüksek kalite hizmet sunmaktadır. Sanal ofis ihtiyacı bulunanlar günün her saati hizmet ve teknik destek alabilmektedir.