Sedat Peker, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkındaki suçlamalarına bir yenisini daha ekledi. Peker, Ağar'ın mazot kaçakçılığı yaptığını iddia etti.

AKP Milletvekili olan oğlu Tolga Ağar ile birlikte Bodrum Yalıkavak Marina'nın yönetiminden ayrılan Mehmet Ağar bu kez de mazot kaçakçılığı yapmakla suçlandı.

Devlet-mafya-siyaset ilişkisine dair ifşaatlarda bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, Ağar'ın benzin istasyonu üzerinden mazot kaçakçılığı yaptığını iddia etti. Peker, Muğla Emniyet Müdürü Suvat Süleyman Dilberoğlu'nu da suçlayarak olayları 'izlediğini' öne sürdü. Peker, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"derin mehmet, marinanın yönetiminden ayrılmakla bu işler olmaz. Senin ve oğlunun üstüne olan, Mübariz’den gasp ettiğin, marinanın içinde olan mak petrolü de Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaksın. Yoksa o benzin istasyonunda yaptırdığın mazot kaçakçılığının dosyasını açacağım."

Kıymetli dostlarım, dünyanın neresinde bir benzin istasyonunun beş bin tonluk gemilerin yanaşabileceği iki tane iskelesi olur? derin mehmet ve ekibi buradan mazot kaçakçılığı yapıyor, herkesin gözünün önünde. Muğla emniyet müdürü suat da seyrediyor."

NE OLMUŞTU?

Peker, ilk videolarında eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın 'FETÖ' davasında ceza alıp tahliye edilen Palmali Holding’in sahibi Mübariz Mansimov Gurbanoğlu’na 'kumpas kurduğunu' ve Yalıkavak Marina'ya 'çöktüğünü' öne sürmüştü.

İddialar hakkında açıklama yapan Ağar, "Rica üzerine yönetici olarak buradayım. Bizi buradan uzaklaştırınca buraya mafya çökecek" demişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk yayınında Ağar'ı işaret ederek, "Ben olsam 48 saat içinde bırakırım" demiş ve bir süre sonra Ağar, yönetimden ayrılmıştı.