Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından Anneler Günü'nde, “Tıpkı anneme benziyorum” adlı fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışma sonunda birbirlerine en çok benzeyen 3 anne ve kızı çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kahramanmaraş’ta sosyal yaşama kattığı farklılıklarla hayatı renklendiren Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anneler Günü’nde de farklı bir etkinliğe imza attı. Piazza Yönetimi tarafından gerçekleştirilen organizasyonla, “Tıpkı Anneme Benziyorum” adlı fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan kızlar, anneleriyle çektirdikleri fotoğrafla dereceye girip, Anneler Günü'nde annelerini sevindirmek istedi.

Büyük katılımın sağlandığı yarışmanın ardından jürinin yaptığı değerlendirme sonunda birbirlerine en çok benzeyen anne Melek ve kızı Gökçe Arıcı oldu. Yarışmada Özlem ve kızı Cemre Turgay ikinci, Arzu ve kızı Irmak Çalışır ise üçüncü oldu.

Yarışmada birinciliği elde eden Anneler Günü'nün en talihli annesi Melek Gökçe, bir adet tek taş pırlanta yüzük kazanırken, talihli anneler ödüllerini Piazza Genel Müdürü Serbülent Tekinşen’den aldı. Kızına en çok benzeyen anne seçilen Melek Gökçe, Anneler Günü'nde böyle bir hediyenin gelmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Gökçe, “Çok heyecanlıyım, o resmi gönderdik ve bu yarışma sonunda birbirimize benzerliğimizi tescillemiş olduk. Çünkü babası, kızımızın hep kendine benzediğini söylüyordu. Ama artık belgelendi ve kızım bana benziyor. Şu an çok mutluyum, böyle bir kıza sahip olduğum için. Çok teşekkür ediyorum. Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum” diye konuştu.