Trendyol 1. Lig’e yükselmeyi garantileyen Amedspor için Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın devreye girdiği iddia ediliyor.

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın, Trendyol 1.Lig’e yükselmesine kesin gözüyle bakılan Amedspor’a destek sözü verdiği belirtildi. Amidahaber’in haberine göre kulislerde, Diyarbakırlı olan ve geçmişte Diyarbakırspor’a önemli destekler sağlayan Yıldırım’ın Amedspor için devreye gireceği konuşuluyor.

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı: Moraller yerinde şampiyonluğa çok yaklaştık Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı: Moraller yerinde şampiyonluğa çok yaklaştık

“Bölge takımı haline gelen Amedspor’un kalıcı başarılara imza atması için güçlü bir kurumsal yapıya ve ekonomik desteğe ihtiyacı olacak. Diyarbakır dışında yaşayan iş insanlarının da kulübe destek vermesi bekleniyor” denilen haberde şu ifadeler yer aldı:

“Geçmişte Diyarbakırspor’a önemli destekler sağlayan Fenerbahçe’nin efsane başkanı Aziz Yıldırım’ın da Amedspor’a destek sözü verdiği kulislerde konuşuluyor.

Fotospor ise Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe başkanı olduğu dönemde Diyarbakırspor’a yardım ettiği gibi şimdi de Amedspor’a yardım etmeye hazır olduğunu ilettiğini yazdı.

İddialara göre şehrin önde gelenleri Aziz Yıldırım’a Amedspor’un başkanlığını da önerecek.

Yıldırım’a, “Gel bize yol göster. Fenerbahçe’yi dünya takımı yaptın, Amedspor da Türkiye’nin Barcelona’sı olsun” denileceği konuşuluyor.