DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Doğu Perinçek: Türkiye, AK Parti-CHP koalisyonuna hazırlanıyor Doğu Perinçek: Türkiye, AK Parti-CHP koalisyonuna hazırlanıyor

Daha önce aday çıkaracakları 27 seçim çevresini açıkladıklarını hatırlatan Doğan, aday çıkaracakları 7 ili daha açıkladı. Doğan DEM Parti’nin Ankara, Antalya, Bolu, Konya, Kocaeli, Kayseri, Samsun’da aday çıkaracaklarını söyledi.

Doğan, DEM Parti eş genel başkanlarının dün CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptıkları görüşmeye ilişkin de açıklamalarda bulundu. Doğan, DEM Parti Eş Genel Başkanlarının da CHP Genel Başkanının da yerel seçimlerde güç birliğini görüşmede gündeme aldıklarını açıkladıklarını hatırlatarak, “Her iki partinin ilgili komisyonları çalışmaları yürütecek. Henüz netleşen bir şey yok. Çalışmalar ilerledikçe kamuoyu düzenli bir biçimde bilgilendirilecek, tüm süreçlerde olageldiği gibi açık ve şeffaf bir biçimde bunları sizlerle paylaşacağız” dedi.