TRT1 ekranlarında cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı kadrosuna yeni isimler katarak yoluna devam ediyor. Dilek'in babası karakteri Çoban Ali karakterini kim oynuyor? Gönül Dağı dizisi Dilek'in babası gerçek adı nedir? Gönül Dağı dizisindeki gizemli Ali Çoban'ın gerçek ismi nedir? Ergun Kuyucu aslen nerelidir? Ergun Kuyucu kaç yaşında? Ergun Kuyucu oynadığı filmler nelerdir? Ergun Kuyucu oynadığı diziler nerelidir? Ergun Kuyucu hangi dizilerde ve filmlerde oynadı? İşte Ergun Kuyucu'nun biyografisi, hayatı, özgeçmişi...

Tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç gencin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan 'Gönül Dağı' dizisi yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın paylaştığı dizide; Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Utku Ateş, Cemre Melis Çınar ve Zümre Meğreli gibi isimler de rol alıyor.

DİLEK'İN BABASI GELİYOR

Ergun Kuyucu, 'Gönül Dağı' dizisinin kadrosuna katıldı

Kadrosu genişlemeye devam eden diziye son olarak Ergun Kuyucu dahil oldu. 'Gönül Dağı'nın 25. bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Kuyucu, Dilek'in babası Ali karakterine hayat verecek.

Gönül Dağı’nda bayılan kızını kurtaran Ali’nin gizemli öyküsü de önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak.

ERGUN KUYUCU KİMDİR?

Ergun Kuyucu 1 Haziran 1969 tarihinde Sivas'ta doğmuştur. Eğitim hayatını bitirmesinden hemen sonra oyuncu olmak adına özel dersler almaya başladı. Bu derslerin ardından ekranlarda yer aldığı yapım ise Sırlar Dünyası/Sır Kapısı oldu. Ardından ise Beşinci Boyut, Arka Sokaklar, Gönül Salıncağı gibi yapımlarda yer almasının ardından Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizide 6. sezondan 9. sezonun sonuna kadar Nafiz karakterine hayat verdi. Bu karakter ile tanınmaya başlamasının hemen ardından bu sefer başka bir sevilen dizi olan Tek Türkiye’de Çetin Solhanlı olarak 4 sezon ekranlarda izleyicilerin karşısına çıktı. Sinema kariyerindeki ilk rolü ise 2008 yılında vizyona giren Kara Köpekler Havlarken isimli film ile oldu.

Ergun Kuyucu Oynadığı Diziler ve Filmler

Aynı sene Kollama dizisinde Tuncer karakteri ile ilk sezon ekranlarda yerini almayı başardı. 2010 yılına kadar farklı bir yapımda yer almayan Ergün Kuyucu, Kollama dizisi ile oyunculuğa kaldığı yerden devam etti. Ezel dizisinin sonrasında Paramparça adlı filmde rol aldı. 5 sezon boyunca Çetin karakterine hayat verdiği Şefkat Tepe dizisi ile en yetenekli oyuncular arasına adını yazdırdı. Anneler ile Kızları, Old Clock, Eyyvah Eyvah 3, Kod Adı Reaksiyon yapımlarında birbirinden farklı karakterlere hayat verdi. Paramparça dizisinin ilk sezonunda Yücel karakterine hayat verdi. Roman Havası ve Tanıklar dizilerinin ardından ise Arıza dizisinde Haşmet'in sağkolu 'Sabri' karakterini oynadı. Baskın: Karabasan, Sevimli Tehlikeli, Kızkaçıran filmlerinin sonrasında İmkansız Olasılık TV filminde Şenol karakterini canlandırdı.