Sor Yayınları, şair Arjen Arî’nin tüm şiirlerinin ilk kez bir set olarak basılması vesilesiyle Van’da "Arjen Arî Şiiri" adlı panel düzenlendi. Düzenlenen panelde yazar-şair Mihemed Ronahi ve Sor Yayınları ile Dilop Dergisi temsilcisi Reşo Ronahî konuşmacı olarak katıldı.

Panel öncesi müzisyen Bêkes Nûrî Abdal kanun eşliğinde Kürtçe ezgileri seslendirdi.

Müziğin ardından konuşan yazar-şair Mihemed Ronahi, 2012 yılında yakalandığı kanser nedeniyle hayatını kaybeden ve ardında önemli bir edebi külliyat bırakan modern Kürt edebiyatının önemli şairlerinden Arjen Arî’nin şiir anlayışına, Kürt edebiyatındaki önemine ve aydın kimliğine değindi. Arjen Ari'nin şiirlerini okuyarak  anlatan Ronahi, Arjen Arî’nin yaşamın gerçeklerini ele aldığı için ölümsüzleştiğini belirtti.

Sor Yayınları ile Dilop Dergisi temsilcisi Reşo Ronahî de, Arjen Arî’nin şiirleriyle zulme karşı direnişin ve sevginin üzerine şiir yazarak gerçekleri ele aldığını ifade etti. Daha sonra Arjen Arî’nin şiir anlayışı ve edebiyatı tartışıldı.

Arjen Arî’nin şiirleri okunduktan sonra Mihemed Ronahi ve Reşo Ronahî tarafından Sor Yayınları'nın çıkardığı Arjen Arî’nin tüm şiirleri seti imzalandı.