Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, Özalp ve Saray’da muhtarlarla bir araya geldi. Özalp ilçesinde 60 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Avcı, Büyükşehir Belediyesi’nin kapılarının her zaman muhtarlara açık olduğunu söyledi. Özalp Belediye Garajı toplantı salonunda düzenlenen muhtarlar toplantısına Özalp Belediye Eşbaşkanı Yakup Almaç, Dilan Örenci, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Şenkaya, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Kıran, Ulaşım Daire Başkanı Kemal Altın, Fen İşleri Daire Başkanı Çetin Çiftçi, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Firoz Özdemir, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Sabahattin Keser, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Zeynettin Yıldız, İtfaiye Daire Başkanı Sıtkı Çelik, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Eşref Güçlü, VASKİ Su İşletmesi Daire Başkanı Yunus Durak, şube müdürleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Yaklaşık 2 saat süren muhtarlar toplantısında Eşbaşkan Avcı, not edilen sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi. 

Özalp’te düzenlenen toplantı sonrası Saray’a geçen Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler, 27 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. Saray Belediyesi Düğün ve Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Saray Belediyesi Eşbaşkanları Caziye Duman ve Şahabettin Bilmez de katıldı. 

Muhtarların aktardığı sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Eşbaşkan Avcı, “Yolumuz uzun, yapacağımız işler çok. Bugün Özalp ve Saray ilçelerimizde muhtarlarımızla bir araya geldik. Bütün muhtarların sorun ve sıkıntılarını tek tek not ettik. Bu sorun ve sıkıntıları gidermek için elimizden geleni yapacağız ve sorunlarla ben kendim ilgileneceğim. Bize oy vermiş ya da vermemiş herkese eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Bu eşitsizliği de ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağız. Biz çalışırken siz muhtarlardan da bize yardımcı olmanızı bekliyoruz. Özelikle kırsal mahalle muhtarlarımıza bu konuda çok iş düşüyor. Mahalle sakinlerine yeni hizmetler, yeni yollar, yeni sulama kanalları yapmak için bizimle yan yana çalışmanız gerekli” dedi.