Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Mustafa Avcı, İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanları Şehsade Kurt ve Azim Yacan, halkın sorunlarını dinleyerek, yapılacak çalışmalara dair görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. İpekyolu İlçesi’nin en büyük mahallelerinden olan Bostaniçi Mahallesi’nde halkla bir araya gelen Eşbaşkanlar, yapılacak çalışmalara dair görüş ve önerilerini aldı. Şafak Taziye Evi’nde düzenlenen ve HDP İpekyolu İlçe Eşbaşkanı Bahatin Karaman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Engin Akın, ilgili daire başkanları ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı toplantıya katılım yoğundu.

Eşbaşkan Avcı ve beraberindekilerin ilgiyle karşılandığı toplantıda, vatandaşlar mahallede yaşanan sorunları dile getirdi. Sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Eşbaşkanlar, alınan notlar çerçevesinde çözüm odaklı çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Mahallelerde halk buluşmaları ve toplantılarının devam ettiğini söyleyen Eşbaşkan Avcı, “Biz buraya sizin sorun ve sıkıntıları dinleyip çözümü konusunda gereken çalışmaları başlatmak için geldik. Bizler sizin için buradayız. Sorun ve sıkıntılarınız, ilgili arkadaşlar tarafından tek tek not alınıyor ve gereken çalışmaları da en yakın zamanda başlatacaklar. Yapacağımız her proje sizlerin öneri ve görüşleriyle gerçekleşecektir” dedi.

‘KADINLAR İÇİN SÜRPRİZ PROJELERİMİZ VAR’

Kadınlar için projeleri olduğunu söyleyen Eşbaşkan Avcı, “Birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor. Bizim mahallerde yapacağımız işler için sizin bize yardımcı olması lazım. Biraz bizim işlere emeğinizi katın çalışmalarımız daha da güzelleşsin. Kadınlar için çok önemli bir projemiz var. Bu projeler kadınlar için çok iyi olacak” diye konuştu.

Toplantı aktarılan sorun ve önerilerin not alınmasıyla sona ererken Eşbaşkan Avcı ve beraberindekiler toplantıya katılan halk tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.