Oda TV’den yer edinen habere bakılırsa, Oda TV iddiayı teyit etmek için AKP'li Milletvekili Gülaçar’ı aradı. Milletvekilinin telefonunu açan danışmanı Harun Gülaçar, intihar iddiasını doğrulamadı fakat ilgili ferdin hastaneye yatırıldığını söylemiş oldu.

Adam intihar ediyor

İntihar girişiminde bulunduğu iddia edilen fert sabah saatlerinde AKP’li vekil Osman Nuri Gülaçar’ın odasına geldi. Vekil Gülaçar’ın da bu kişiyi odasından kovduğu öne sürüldü. Öğleden sonrasında, milletvekilinin odasında yalnız sekreter varken aynı kişinin yine odaya geldiği, iki şişe ilacı yuttuğu ve “öleceğim, sebebi de sizsiniz” dediği öne sürüldü. Bu sırada sekreterin de “adam intihar ediyor” diye bağırdığı ileri sürüldü. İntihar girişiminde bulunmuş olduğu söylenen kişiye koruma polislerinin müdahale etmiş olduğu, wcye gdolayılürken de koridorda bayıldığı iddialar arasında.

Akp’li Vekil Gülaçar’ın Danışmanı Odatv’ye mevzuştu

Odatv’ye konuşan Osman Nuri Gülaçar’ın danışmanı Harun Gülaçar ise şunları söyledi:

“hepimiz genel kuruldayken oldu. Doktordan alınan bilgiye nazaran, herhangi bir intihar girişimi ve ilaç kullanımı benzer biçimde bir şey yok. O yüzden doktorlarımız sara hastası olabileceği üzerinde durdular. Durumu stabil olduğu için herhangi bir işlem de yapmadılar. Koridorda yapmış aslına bakarsanız odada değil. Bizim arkadaşlar da müdahale etmişler. Onlar da öyle bir şey olmadığını söylüyorlar. Gündüz aslına bakarsanız geldi, görüştük, yemeğe çıktık. Ben talebini bilmiyorum vekil beyle görüştüğü için.”