Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Adana Demirspor taraftarlarının çok rahat bir şekilde, sosyal mesafe kurallarını ihlal ederek stada girebilmelerine karşın kendi taraftarlarının stada alınmadığını belirterek, "Bunu TFF'ye de açık açık yazdım. Dedim ki, ben stada taraftarımı alamıyorum, polis izin vermiyor. Benim taraftarım Türk vatandaşı değil mi? eden Samsunsporlular stada giremezken, Adana Demirsporlular bu kadar rahat davranabiliyorlar? Süleyman Soylu'nun oğlu dediler. Emniyet müdürü onların karşısında önlerini ilikliyor. Bunlar açık açık söylendi. Ben de tamam o zaman dedim, Türk futbolu bitmiş demek ki." ifadelerini kullandı.

'BU NASIL TAM KAPANMA?'

Adana Demirspor taraftarının stadyumlara sosyal mesafesiz bir şekilde girebildiğini söyleyen Yıldırım, "Ben taraftarımı stada soksam yiyeceğim ceza belli. Onlar torpilli, onlar minareye kılıf uyduruyor bir şekilde. Biz yapınca haydut, eşkıya oluyoruz ama. Bir olur, iki olur, kaç seferdir böyle devam ediyor. İstanbul'daki Tuzlaspor maçına sokağa çıkma yasağına rağmen nasıl insanlar getiriliyor? Buna nasıl göz yumuluyor? Sonra da tam kapanma var deniyor. Bu nasıl tam kapanma?" diye isyan etti.

Samsunspor T.D. Ertuğrul Sağlam ise, "Adana Demirspor'un gollerini seyrettik, Türk futbolunda Türk hakemliği adına bir skandal ortaya çıkmış. İptal edilen gol, aklım almıyor, çok konuşulacak bir iş. İnsan üzülüyor." ifadelerini kullandı. 

'YUSUF ŞİŞEK KONUŞTU'

Adana Demirspor karşılaşmasında attıkları golün ofsayt nedeniyle iptal edilmesine tepki gösteren BalıkesirsporTeknik Direktörü Yusuf Şimşek, "Adana Demirspor'a gol atıyoruz, ofsayt yok, ofsayt kalkıyor, hep bize mi denk geliyor? Burada emek sarf ediyoruz" diyerek tepki gösterdi.