Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, gol düellosuna sahne olan 90 dakikadan 3-2 galip ayrıldı ve serisini 6 maça çıkardı. Başakşehir'in ise 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Kara Kartal'a 3 puanı getiren goller; Larin, Welinton ve Josef'ten geldi. Ev sahibinin sayılarını ise Deniz Türüç ile Demba Ba kaydetti. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye 5'er puan fark atan Beşiktaş, Başakşehir engelini zor da olsa aştı, şampiyonluk yarışında çok büyük bir avantaj yakaladı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında heyecan başladı. Zirveyi ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada Başakşehir sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Nefes kesen karşılaşmada kazanan taraf 3-2'lik skorla Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar bu galibiyetle puanını 63'e yükseltti ve bu haftayı da lider kapatmayı garantiledi.

Karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller Larin, Welinton ve Josef de Souza'dan geldi. Ev sahibi Başakşehir'in gollerini ise Deniz Türüç ve Demba Ba kaydetti.Bu sonucun ardından üst üste 6. galibiyetini alan Beşiktaş, puanını 63'e yükseltti. Başakşehir ise 29 puanda kaldı..

Başakşehir karşısında siyah-beyazlı ekibi 2-1 öne geçiren golü atan Welinton, Beşiktaş formasıyla ilk golüne imza attı.

Siyah-beyazlı ekipte bu sezon gol sevinci yaşamayan 3 isim kaldı.


 

.